2024 YKS hakkında ne düşünüyorsunuz?

AYT, 2021 YKS olmasa en zor sınavdı matematik konusunda bana göre. Belki de 2021 ile belli başlı konularda yarısabilir. Genelde sınavlarda birkaç tane en azından kolay soru olur ve seviye giderek artardı ama bu sınav bana göre öyle değildi. Ilk sorularda da zor soru vardı ve seviye giderei daha da zorlaşıyordu. Sınav esnasında sorular yüzünden midem bulandı. Bunun haricinde bence sıralamalar düşecek çünkü anladığım kadarıyla çoğunluk matematikten düşük netler bekliyor. Hakkımızda hayırlısı.

ÖSYM'nin şuana kadar yaptığı en zor YKS sınavıydı. Zordu ancak öyle kaliteli bi' zorlukta değil konu-soru dağılımı çok dandik yapılmış bir sınavdı. Hani bazen adını kimsenin duymadığı yayınların garip soru dağılımlarının olduğu denemeler çözersin ya işte ondandı. Ben şikayetçi değilim muhtemelen çoğu kişi yaptığı netin hakkını sonuna kadar alacak çünkü öyle aman aman bi' yığılım olmayacak.

Ben 4 sene boyunca sıfır kitap açtım ve okuldaki çözdüğüm denemelerden farkını göremedim çok soru işaretlemediğim için ama hesapladım şu an 65 TYT 15 AYT geliyor sayısalda inşallah 300k gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı