2024 YKS'ye kaç kişi girer?

Evet, 2021'deki gibi olacak çok büyük ihtimal. Ya da çok yakını. Herkes emin olduğu soruların çoğunu yüksek ihtimal yanlış yaptı. Üstten konuşanlara aldanmayın.

Hocam bende aynı soruyu sordum. 2021 gibi olmaz dediler. Ama inşAllah sizin dediğiniz gibi 2021'e benzer sıralamalar.

@Kaisey ağlama duvarı mı birader burası kendini ikna etmeye çalışma sıralamalar çıkınca görürsün zaten.

2021 sınavında en iyi matematik netlerimden, en iyi sosyal netlerimden yaptım, ne anlatıyorsun? Neye göre karar veriyorsun buna? Gidip 10 matematik çözmeyle hiçbir şeyin kararını veremezsiniz. Boşa milletin hevesini kırıyorsunuz.

Ne 10 matematik çözmesi ne anlatıyorsun?

2021 sınavında en iyi matematik netlerimden, en iyi sosyal netlerimden yaptım, ne anlatıyorsun? Neye göre karar veriyorsun buna? Gidip 10 matematik çözmeyle hiçbir şeyin kararını veremezsiniz. Boşa milletin hevesini kırıyorsunuz.
Sen neye göre karar veriyorsun ayrıca kim 10 matematik çözmüş? Matematik sadece amele sorularıydı eğer süre uzun olsa çalışmış herkes 30 üstü yapardı, sosyal sadece bilgi gerektirdiği için düştü onun dışında sınav 22 23 ün bir tık üstü sadece sıralamalar da 22 23 ün bir 5 10 k aşağası gelir.

Sen neye göre karar veriyorsun ayrıca kim 10 matematik çözmüş? Matematik sadece amele sorularıydı eğer süre uzun olsa çalışmış herkes 30 üstü yapardı, sosyal sadece bilgi gerektirdiği için düştü onun dışında sınav 22 23'ün bir tık üstü sadece sıralamalar da 22 23'ün bir 5 10 k aşağası gelir.

Uğraşma beyni sulanmış 10 matematik diyor matta toplama sorusu bile vardı tarihin en zor sınavıymış.

Batu 2021'in sözeli 2024'e göre daha kolaydı.

Sözel kısmını bilmiyorum kankam ama bu senenin matıyla 21 kıyaslanamaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı