Arkadaş çözemeyince yedirememiş bir de zeytinyağı gibi yukarı çıkacak. Senin dediklerine katılıyorum son yıllarla benzerdi 22 23.
Sözel bölümü 22 23'e göre zordu. Genel olarak bakarsak da 22 23'ten zordu.
Arkadaş çözemeyince yedirememiş bir de zeytinyağı gibi yukarı çıkacak. Senin dediklerine katılıyorum son yıllarla benzerdi 22 23.
Sözel bölümü 22 23'e göre zordu. Genel olarak bakarsak da 22 23'ten zordu.
21 ile 22 arasında uçurum var. Lütfen sürecin içinde olanlar yazsın.Sıralamalar 2023 gibi gelmez. 2021,2022 ortasında bir şey olur diye düşünüyorum.
45-60 arası gelir. Daha da iyisi gelebilir. 40 bile gelebilir. Sorular eleyiciydi, yarınki cevaplar açıklanınca anlayacaklar.21 ile 22 arasında uçurum var. Lütfen sürecin içinde olanlar yazsın.
Eki Görüntüle 2217132
45-60 arası gelir. Daha da iyisi gelebilir. 40 bile gelebilir. Sorular eleyiciydi, yarınki cevaplar açıklanınca anlayacaklar.
Hocam bu yıl 500k gelir mi benim netlerim pek iyi değil ama 2023'e göre 700k gösteriyor.
Ben olsam umurumda bile olmazdı ha 500k ha 700k. Tekrar çalışırdım ama sizi bilmiyorum. Çok önem veriyorsunuz gibi durmuyor.
Hocam bu yılı es geçeceğim yapacak bir şey yok iyi sosyaller. Özel üniversite yazsam ailemin karşılayabilecek durumu yok.
@BozukTalha
Gelmez. 60-65 gelir.45-60 arası gelir. Daha da iyisi gelebilir. 40 bile gelebilir. Sorular eleyiciydi, yarınki cevaplar açıklanınca anlayacaklar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.