2024'te Nintendo Wii alınır mı?

Batıbirgül

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Nintendo Wii ilgimi çeken bir konsol, almak istiyorum. Bazı sorularım var, mesela silent hell in Wii'ye çıkmış bir oyunu var oyunu bilgisayara yükleyip Wii'yi de bilgisayara bağlayıp bilgisayarda oyunu Wii kontrolcüsü ile hareket ederek oynayabilir miyim?

Hocam Wii almak yerine bilgisayarınız varsa Dolphin emülatörü ile oynayın. Böylece oyunun çözünürlüğünü de 4 katı vesaire yapabilirsiniz hatta 4K'ya yükseltebilirsiniz. Çok daha iyi bir görüntü elde edersiniz ve oyunlarını da rahat rahat indirirsiniz. Oyunlarda da save state özelliğini kullanırsınız yani istediğiniz yerde save alıp yükleyebilirsiniz.

Hocam Wii almak yerine bilgisayarınız varsa dolphin emülatörü ile oynayın. Böylece oyunun çözünürlüğünü de 4 katı vesaire yapabilirsiniz hatta 4K'ya yükseltebilirsiniz. Çok daha iyi bir görüntü elde edersiniz ve oyunlarını da rahat rahat indirirsiniz. Oyunlarda da save state özelliğini kullanırsınız yani istediğiniz yerde save alıp yükleyebiirsin.
Hocam Wii almak yerine bilgisayarınız varsa dolphin emülatörü ile oynayın. Böylece oyunun çözünürlüğünü de 4 katı vesaire yapabilirsiniz hatta 4K'ya yükseltebilirsiniz. Çok daha iyi bir görüntü elde edersiniz ve oyunlarını da rahat rahat indirirsiniz. Oyunlarda da save state özelliğini kullanırsınız yani istediğiniz yerde save alıp yükleyebilirsiniz.
Evet emulatörler daha kolay fakat benim istediğim Wii'nin kontrolcüsü ile hareket ederek oyunu oynamak ilk yazdığım mesjını tamamını okursanız ne olduğunu anlarsınız.

Evet emulatörler daha kolay fakat benim istediğim Wii'nin kontrolcüsü ile hareket ederek oyunu oynamak ilk yazdığım mesjını tamamını okursanız ne olduğunu anlarsınız.
Dediğinizi anladım ama emülatörde oynamak gerçekten çok daha avantajlı. O yüzden bu seçeneği de düşünmenizi istedim.

Ama sonuç olarak size kalmış, nasıl isterseniz.

Dediğinizi anladım ama emülatörde oynamak gerçekten çok daha avantajlı. O yüzden bu seçeneği de düşünmenizi istedim.

Ama sonuç olarak size kalmış, nasıl isterseniz.

Yardım severliğiniz için çok teşekkür ederim dediklerinizide düşünüp kendi kafamda karar vereceğim iyi günler dilerim.

Geri
Yukarı