2024'te sıfır iPhone 12 alınır mı?

• Konuyu başlatan onikra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3.178
30k civarına sıfır iPhone 12 alınır mı? Veya bunun yerine S23 mü almalıyım IOS'a çok fazla geçiş yapmak istiyorum ama iPhone 12 cidden fiyatına değmeyecek bir telefon ise S23 alırım rica ediyorum kulaktan dolma bilgilerle cevap vermeyin teşekkür ederim şimdiden.
iOS deneyimi yaşamak istiyorsunuz o zaman şunu belirteyim iPhone 12 bugünün en dip ve dümdüz cihazı iOS cihazlar içinde. Hiçbir ekstrası yok yani öldürmez de güldürmez de. S23 zaten kamera ,işlemci ,ekran , batarya gibi her yönden çok üstün düz 12’den. S23 düz 13-14’ten de iyi telefon. O yüzden fiyatına göre hiç değmeyecek bir telefon 12. S23 almanız taraftarıyım.

iOS deneyimi yaşamak istiyorsunuz o zaman şunu belirteyim iPhone 12 bugünün en dip ve dümdüz cihazı iOS cihazlar içinde. Hiçbir ekstrası yok yani öldürmez de güldürmez de. S23 zaten kamera ,işlemci ,ekran , batarya gibi her yönden çok üstün düz 12’den. S23 düz 13-14’ten de iyi telefon. O yüzden fiyatına göre hiç değmeyecek bir telefon 12. S23 almanız taraftarıyım.
hocam düz 13 nasıl sizce şuan ki fiyat kurun da

Hocam düz 13 nasıl sizce şu anki fiyat kurun da.

Yani hocam ben Apple'da gerçek bir iPhone deneyimini artık Pro cihazların verdiğini düşünüyorum. 13 Pro veya üzeri Pro modeller deseydiniz farklı derdim ama düz 13 iyi fakat o paraya gerçekten çağ dışı. iPhone almış olmak için kullanılır iyi performans veriyor zaten 2 yıllık cihaz vermeli de.

iPhone 12'nin Avantajları​

• Yeni tasarımı ve şık görünümü
  • Yüksek performanslı A14 Bionic çip
  • Gelişmiş kamera özellikleri
  • Dayanıklı cam ve suya dayanıklılık özelliği
  • Hızlı ve kablosuz şarj desteği

iPhone 12'nin Dezavantajları​

• 5G desteğine sahip olmasına rağmen, bazı bölgelerde 5G ağının yaygın olmaması
  • Kutudan şarj adaptörü ve kulaklık çıkmaması
iPhone 12 ve diğer iphone modelleriyle karşılaştırmasına buradan bakabilirsin ve belki karar vermene fayda sağlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı