2024'te Xiaomi 11T Pro hala alınır mı?

DidaRg

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, şu anda POCO X3 Pro kullanıyorum, Xiaomi Mi 11T ya da Xiaomi Mi 11 Pro almayi düşünuyorum. Genellikle fotoğraf cekme ile işim yok, oyun odakli kullanacağım, bazi şüphelerim var. Xiaomi 11T Pro HyperOS güncellemesinden sonra PUBG'de donmalar performans düşüşü oldugunu duyuyorum, sizce almaya değer mi?

Selam arkadaşlar, şu anda POCO X3 Pro kullanıyorum, Xiaomi Mi 11T'ya da Xiaomi Mi 11 Pro almayi düşünuyorum. Genellikle fotoğraf cekme ile işim yok, oyun odakli kullanacağım, bazi şüphelerim var. Xiaomi 11T Pro HyperOS güncellemesinden sonra PUBG'de donmalar performans düşüşü oldugunu duyuyorum, sizce almaya değer mi?

2. el mi sıfır mi alacaksın bilmiyorum ama POCO X6 Pro çok daha mantıklı geliyor oyun oynamak adı altında tam bütçeniz nedir?

POCO X6 Pro al, heyecana gerek yok.

POCO X6 Pro cok isinma problemi var diyorlar.

2. el mi sıfır mi alacaksın bilmiyorum ama POCO X6 Pro çok daha mantıklı geliyor oyun oynamak adı altında tam bütçeniz nedir?

2. el alacağım POCO X6 Pro aşırı isinma problemi var diyorlar bütçe kisitli bu önerdigim cihazlar kadar bütçem var o fiyat bandinda başka bir telefon aklima gelmiyor.

2. el alacağım POCO X6 Pro aşırı isinma problemi var diyorlar bütçe kisitli bu önerdigim cihazlar kadar bütçem var o fiyat bandinda başka bir telefon aklima gelmiyor.

POCO F5 var aklimda bu telefonlar arasinda hangisini öneryorsunuz.

POCO F5 var aklimda bu telefonlar arasinda hangisini öneryorsunuz.
Ben de ikisi arasında kaldım ve dolaptan dün yurtdışı dirençli Poco F5 aldım 12 bin tl'ye. Elime ulaşmadı henüz ama yine de F5'i tercih etme sebeplerim:
-2. el 0 ayarında uygun fiyata bulmuş olmam. 512 GB ve 12 GB RAM olması,
-Snapdragon 7+ Gen 2'nin her ne kadar Dimensity 8300'den daha güçsüz olsa da Snapdragon 8 Gen 1'e kafa tutması, ve batarya performansı vs.
-Çok iyi emulator optimizasyonu,
-Büyük bir custom rom kitlesinin olması.
-Kulaklık girişi

Poco x6 PRO da tercih edilebilir çünkü,
-2 kata kadar daha güçlü bir işlemci (Mediatek Dimensity 8300 Ultra),
-Çok daha premium bir ekran,
-Yeni bir model olması,
-Android 17'ye kadar yazılım desteği alması (F5 Android 15'e kadar),
-1 tık daha iyi su geçirmezlik

Ancak Poco x6 PRO henüz yeni bir telefon sayılır ve kullanıcılar batarya ve ısınmadan şikayet etmiş. İlerleyen güncellemeler ile düzeltilebilir ya da böyle kalabilir. Bizzat denemediğim için bu konuda kesin hükmüm yok. 2024 model üst seviye bir telefon deneyimlemek isterseniz x6 PRO'ya (16800 TL 256G), 2023 model üst seviye sayılan daha rafine ve denenmiş bir telefon almak için F5'e yönelebilirsiniz. Aradaki fiyat farkını da düşünüp şahsen ben 2. el bir temiz 512 GB F5 tercih ettim.

Bende sanirm POCO F5 alacağım en azindan stabil ve isinma problemi duymadim öneriniz icin teşekkürler. Eğer POCO F5 elinize ulaşirsa deneyimlerinizi söyleyebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı