2025 model motorlar beklenmeli mi?

Makaleler
14
Daha fazla  
Bu aralar çok fazla motor konusu açtım ama artık MT 25 almaya karar verdik kesin olarak. Sizce 2025 model motorları bekleyelim mi yoksa 2024 model motor mu alalım? 2025 yılında direkt olarak 2024 model motorlar zamlanır mı yoksa hala bu fiyatları korur mu ve 2025 modeller sizce aşağı yukarı bu fiyatlarda mı olur yoksa çok daha yukarılara çıkar mı? Çok arada kaldık bazı forumlarda fuar döneminde motorlarda indirimler yapıldığı da söylenmiş bilemiyorum sizce ne yapalım? Ben 2025'i bekleyip görme taraftarıyım ama arkadaşım alalım yoksa çok zam gelecek diyor. Bir de yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bayilerde de çok fazla motor kalmış gibi duruyor çok kararsızız şu an. Sizce en doğrusu nedir?

Bu aralar çok fazla motor konusu açtım ama artık mt 25 almaya karar verdik kesin olarak. Sizce 2025 model motorları bekleyelim mi yoksa 2024 model motor mu alalım? 2025 yılında direkt olarak 2024 model motorlar zamlanır mı yoksa hala bu fiyatları korur mu ve 2025 modeller sizce aşağı yukarı bu fiyatlarda mı olur yoksa çok daha yukarılara çıkar mı? Çok arada kaldık bazı forumlarda fuar döneminde motorlarda indirimler yapıldığı da söylenmiş bilemiyorum sizce ne yapalım? Ben 2025'i bekleyip görme taraftarıyım ama arkadaşım alalım yoksa çok zam gelecek diyor. Bir de yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama bayilerde de çok fazla motor kalmış gibi duruyor çok kararsızız şu an. Sizce en doğrusu nedir?

2025'de euro 5 motorlar satılacak ve şuamki euro4 motorlar ellerinde kalacakları için fırsat sunarak satmaya çalışıyolar. Türkiye emisyon kuralları konusunda çok sıkı. Arkadaşım 2025'i beklemeden 160k bütçeli motor almaya çalışıyor. Yeni 2025 modellerde euro5 olacağı için ve ellerinde kalan euro4 motorların zararından dolayı fiyatının artmasından korkuyor. Düşüncelerini buna göre yapıp karar vermeni öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bu zam olayı çok kafamı karıştırıyor. Ben hep bekleme taraftarıyım ama bu Euro 4 motorları gerçekten nispeten indirimden verdikleri için hırsını Euro 5'ten alabilirler olayını ben de duydum. Bilemiyorum olabilir mi böyle bir şey ben de kararsızım. Diğer yandan eğer 2025 modeller öyle bir fiyat artışı gibi bir şey olmazsa daha bekleyebiliriz. Almışken düzgün alalım en azından.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bu zam olayı çok kafamı karıştırıyor. Ben hep bekleme taraftarıyım ama bu Euro 4 motorları gerçekten nispeten indirimden verdikleri için hırsını Euro 5'ten alabilirler olayını ben de duydum. Bilemiyorum olabilir mi böyle bir şey ben de kararsızım. Diğer yandan eğer 2025 modeller öyle bir fiyat artışı gibi bir şey olmazsa daha bekleyebiliriz. Almışken düzgün alalım en azından.
Markaların yabancı sayfalarını takipte kalırsan genelde 1 ay öncesinden tanıtım vs yapıyorlar ve yabancı youtuberlardan fiyatı öğrenip Türkiyedeki artışını önizleyebilirsin ufak bir hesapla.

2025'de euro 5 motorlar satılacak ve şuamki euro4 motorlar ellerinde kalacakları için fırsat sunarak satmaya çalışıyolar. Türkiye emisyon kuralları konusunda çok sıkı. Arkadaşım 2025'i beklemeden 160k bütçeli motor almaya çalışıyor. Yeni 2025 modellerde euro5 olacağı için ve ellerinde kalan euro4 motorların zararından dolayı fiyatının artmasından korkuyor. Düşüncelerini buna göre yapıp karar vermeni öneririm.
2024 Model motosikletler EURO 5'tir. 2025 Model gelecek olan motosikletler ise EURO 5 Plus'tır. Yani 2025'te Euro 5 değil, Euro 5 Plus modeller satılacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı