2025 TYT denemelerde 72 net iyi mi?

Sizce TYT 75-80 civarlarıyla, 45-50 falan da AYT yapsam ilk 50 bine girebilir miyim sayısalda? Giremessem kaça girerim? Tahmini soruyorum sadece.

Standart sapmaya bağlı olarak değişir ki bu sene diğer senelere göre daha az öngörülür olacak gibi bir de OBP'ninde önemi fazla.

Arkadaşlar mümkünse geçmiş senelerdeki TYT denemelerine aşina olanlar yahut mezun arkadaşlar cevaplasın (ha bir de ortalama deneme netleri 60 ya da üstü olanlar cevaplarsa daha iyi tahlil yaparım). Ben hem internetteki hocaların cevaplarına göre hem de kesinlikle emin olduğum soruları hesaba katarak bu denemede ortalama 72 net yaptığımı hesapladım. Bu denemeye göre çok mu kötü bu not? Bu senenin TYT'si geçmiş senelere kıyasla nasıldı?

Bu sene yapılan sınavda geçen sene yapılan netler bir tutulmamalı geçen sene matematik ya da başka derse vakit kalıyordu ama bu sene kalmadı çünkü tuhaf bir sınavda bakın çok zormuş kolaymış demiyorum tuhaf bir sınavdı.

Standart sapmaya bağlı olarak değişir ki bu sene diğer senelere göre daha az öngörülür olacak gibi bir de OBP'ninde önemi fazla.

Hocam OBP 90, AYT'den de batırdım gibi duruyor şu an 100-150K arası bir şey gelse, kötü bir üniversite bile olsa bir mühendisliğe gireyim yeter kafasındayım takmıyorum açıkçası. Her şey olacağına varır.

Hocam OBP 90, AYT'den de batırdım gibi duruyor şu an 100-150K arası bir şey gelse, kötü bir üniversite bile olsa bir mühendisliğe gireyim yeter kafasındayım takmıyorum açıkçası. Her şey olacağına varır.

OBP bayağı iyi, hayırlısı olsun bu sınavda TYT'nin eleyiciliği daha yüksek olacak gibime geliyor bellide olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı