2025 yılında GTX 1660 Super alınır mı?

Sarı sitede mi denk geliyor o fiyatlara. 4 VRAM'li kartın ömrü oldukça kısa olur gibi. Anlaşılan 2060 gibi bir kart düşürmek lazım.

RX 580 kullanmış biri olarak günümüzde önermiyorum. 1660S yerine de 5600XT öneririm, aktif olarak kullandığım bir kart. Performans olarak gayet tatminkar, şimdiye kadar hiç hata verip uğraştırmadı beni. Beni üzen tek kısmı 2025 yılında yeni oyunlarda performans olarak hafiften grafik kısmaya başlatması o sebepten değişmeyi düşünüyorum harici aşırı memnunum.

RX 5700XT'yi sarı sitede 4-5k civarı bulabilirsiniz.

Elimde GPU'su bozuk i5 9. nesil bir laptop var onu bilgisayarcıya ne kadara okuyabilirim? Onu yaptırıp satmak daha kı mantıklı? Böylelikle bütçeyi artırabilirim çünkü.

Elimde GPU'su bozuk i5 9. nesil bir laptop var onu bilgisayarcıya ne kadara okuyabilirim? Onu yaptırıp satmak daha kı mantıklı? Böylelikle bütçeyi artırabilirim çünkü.

Ne kadar okutabilirsiniz bilmiyorum alacak tüm bilgisayarcılar ölü fiyattan teklif verecekler piyasasına bakıp yapılacak tamir masrafı değecek ise sitelerden satmak size daha fazla bir miktar para kazandırabilir ama bu uzun bir süreç.

GPU modeline göre değeri değişir. GTX serisi ise ve yapılabilir ise kar getirir ama MX ise pek uğraşmaya değmez. Şuanki hali ile Sahibinden filan 10 bin zor, 7-8 civarı alıcısı çıkar daha çok. MX kartı olsa 1000TL civarı daha üste çıkabilir en fazla. Bilgisayarcı 4-5'e alır.

RX 5700XT yerine 5-6k ya 6600 daha iyi değil mi hocam.
4500TL'ye RX 6600 düşüyor doğrusu, sık sık gördüm.

Evet o civarlarda ilanlar da oluyor denk getirmek lazım tabii.

3000'e RX 5600 var onu almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…