2025 yılında S24 Ultra alınır mı?

15 tarafında 60 Hz beni çok etkilemiyor ama 6 GB RAM'i, geçmişteki ısınma problemleri, yapay zeka da kullanıcıları yeni bir telefon olmasına rağmen yarı yolda bırakması beni biraz soğuttu. S25+ ile S24 Ultra'ya biraz daha yakın gibiyim. İkisinin de kendine göre avantajlarına bakınca seçmesi çok zor.🙂 Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Hocam 6gb ram gözünüzü korkutmasın apple optimize olduğu için sıkıntı çıkarmıyor.

Kalem istiyorsan S24 Ultra alınabilir. Onun dışında S25+ daha iyi.

Açıkçası kalemle bir işim yok. S24 Ultra'nın ekranı, kamerası ve tasarımı cezbediyor, S24 Plus'ın da 8 Elite işlemcisi ve nispeten daha hafif olması cezbediyor, o yüzden arada kaldım. 8 gen 3 ile 8 Elite'in arasındaki fark şu an hissedilmiyor ama 3-4 sene sonra ne olur bilemiyorum.

Açıkçası kalemle bir işim yok. S24 Ultra'nın ekranı, kamerası ve tasarımı cezbediyor, S24 Plus'ın da 8 Elite işlemcisi ve nispeten daha hafif olması cezbediyor, o yüzden arada kaldım. 8 gen 3 ile 8 Elite'in arasındaki fark şu an hissedilmiyor ama 3-4 sene sonra ne olur bilemiyorum.
S25+ al o zaman bence.

Kamera, tasarım, ekran ve kalem için S24 Ultra tercih edebilirsin, 2025 yılında da alınır. Hala uzun güncelleme süresi ve sağlam bir donanımı var. Eğer kompakt telefon istiyorsan S25 alabilirsin. S25'e göre S25 Plus daha büyük, ekran, hızlı şarj ve batarya olarak daha iyi bunu da belirteyim. S24 Ultra'ya göre S25 serisinin işlemcisi daha iyi ve 1 sene daha güncel. Kararını bunlara göre verebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı