2025'e kadar hizmet madalyası alınabilir mi?

Tamam da illa XP bonusu ile level atlanacak diye bir kaide yok kendinizi kurallamişsiniz oyun kazandiginizda zaten size halihazirda az bir miktar da olsa XP veriyor o XP'ler ile günde 20 Mac atsaniz 15'ni kazansaniz yetişir ne anlatmak istiyorsunuz ben anlamadim. Algı oluşturmayın olmaz diye bir şey yok zor denebilir ama olmaz değil.

Ne mübalağası bilader olanı sôylüyoruz
Evet Azaltılmış XP'ye girince kazandığın bir rekabetçi maçtan 65XP alacaksın. Bir hesapla istersen 1 level olan 5000 puanı kaç maçta toplaman gerektiğini.

Görelim birader. Merak ettik.

Haftalık XP bonusunun nerede bittiğini öğrenmiş olmanız lazım bu zamana kadar ama ilginç.
15.000 saat bir tık mübalağa oldu sanki.

Ne mübalağası birader olanı sôylüyoruz.

Aynen güzel kardeşim. Tamamdır. Bilmediğin konularda yorum yapmamanı öneririm, tartışmaya dönmesin.

Başkasının yorumu altında bana işi bilmiyor demek de komikmiş hayatin kadar bu oyunu oynamişligim var.

Evet azaltılmış XP'ye girince kazandığın bir rekabetçi maçtan 65XP alacaksın. Bir hesapla istersen 1 level olan 5000 puanı kaç maçta toplaman gerektiğini.

Akil diye bir şey var fakat herkeste yok goruyorum ki 20 Mac oynasan 15'ni kazanmis olsan yarisi doluyor ben ne demisim 2 gunde bir level atlasan demişim değil mi boş konuşmayı ne çok seviyorsunuz be, anladık en CS ci sizsiniz.

Evet azaltılmış XP'ye girince kazandığın bir rekabetçi maçtan 65XP alacaksın. Bir hesapla istersen 1 level olan 5000 puanı kaç maçta toplaman gerektiğini.

Akil diye bir şey var fakat herkeste yok goruyorum ki 20 Mac oynasan 15'ni kazanmis olsan yarisi doluyor ben ne demisim 2 gunde bir level atlasan demişim değil mi boş konuşmayı ne çok seviyorsunuz be, anladık en CS ci sizsiniz.

Hocam gerçekten matematiği yalanlayacak seviyeye gelmişsiniz.
20 maç oynadın azaltılmışa girdikten sonra. 20sini de kazandın.
65 * 20 = 1300XP eder, seviye atlamak için gereken XP'nin 4te biri. Yarısı doluyormuş, yok ya?
Ne yapacak 2 level azaltılmışta kazanmak için. 150 maç mı kazanacak bu adam?

Hocam gerçekten matematiği yalanlayacak seviyeye gelmişsiniz.
20 maç oynadın azaltılmışa girdikten sonra. 20'sini de kazandın.
65 * 20 = 1300XP eder, seviye atlamak için gereken XP'nin 4'te biri. Ne yapacak 2 level azaltılmışta kazanmak için. 150 maç mı kazanacak bu adam?

Ya Allah rizasi icin ver bana 29 level hesabi kasip vereyim ne kafa ütülediniz ücret de almayacağım sırf soylediginizin gerçekçi olmadigini gostermek icin. Her şeye bir lafiniz var yillardir bu işi yapiyoruz.

Ya Allah rizasi icin ver bana 29 level hesabi kasip vereyim ne kafa ütülediniz ücret de almayacağım sırf soylediginizin gerçekçi olmadigini gostermek icin. Her şeye bir lafiniz var yillardir bu işi yapiyoruz.
Sen bana şuan hesabının XP'sini göster. Üzerine yılbaşına kadar 11 level atlat ben sana güzel bir skin hediye edeyim.

Ne mübalağası birader olanı sôylüyoruz.

Başkasının yorumu altında bana işi bilmiyor demek de komikmiş hayatin kadar bu oyunu oynamişligim var.

Giderek komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi. 15000 saat oynayıp hiçbir başarı elde edememenizin yanına hiçbir şey de öğrenememişsiniz ve hala yanlış bilgi vermenize rağmen üsteliyorsunuz. Benim yaklaşık 5000 saatim var ve insanlara bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışıyorum. Size de tavsiye ederim.

@Laxextrem haftaya çarşambaya kadar 20.000 XP kazanıp 4 seviye atlayıp bana kanıt sun, sana 10 dolar cüzdan kodu vereceğim.

Vermeyenin?
Elimde fresh hesap da var kendinden eminsen ben kesinlikle kabul ediyorum.

Sen bana şu an hesabının XP'sini göster. Üzerine yılbaşına kadar 11 level atlat ben sana güzel bir skin hediye edeyim.

Bunu da kabul ediyorum hadi bakalım.

Giderek komik duruma düşürüyorsunuz kendinizi. 15000 saat oynayıp hiçbir başarı elde edememenizin yanına hiçbir şey de öğrenememişsiniz ve hala yanlış bilgi vermenize rağmen üsteliyorsunuz. Benim yaklaşık 5000 saatim var ve insanlara bildiğim konularda yardımcı olmaya çalışıyorum. Size de tavsiye ederim.

FACEIT'te ilk 70'e girmek de başarı sayılmıyorsa ve üzerinden binlerce TL kazanmak da başari sayilmiyor ise tamam hocam ;D

Vermeyenin?
Elimde fresh hesap da var kendinden eminsen ben kesinlikle kabul ediyorum.

Bunu da kabul ediyorum hadi bakalım.

FACEIT'te ilk 70'e girmek de başarı sayılmıyorsa ve üzerinden binlerce TL kazanmak da başari sayilmiyor ise tamam hocam ;D
O zaman idda başlasın, Süre 20 gün. Kasılması gereken XP 55,000.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı