2025'te 1080 Ti alınır mı?

Daha fazla  
Öncelikle kendi sistemimi yazayım fikirlerinizi ona göre belirtin daha kolay olur diye düşündüm.
  • Ryzen 5 5600.
  • 2x8 3000 MHz.
  • RX 570 8 GB.

Sistemim bu şekilde bütçem çok fazla yok yani tek seferde 7 8 bin lira veremem aklımda ekran kartımı satıp uygun fiyata 1080 Ti almak var.(4000-4500 arasına bulursam). Fikirleriniz nedir? Daha iyi bir fikriniz var mı? Biraz daha zorlarsam 2060 falan var ama saf güçte 1080 Ti çok güçlü diye aklımı çeliyor.

Öncelikle kendi sistemimi yazayım fikirlerinizi ona göre belirtin daha kolay olur diye düşündüm.
  • Ryzen 5 5600.
  • 2x8 3000 MHz.
  • RX 570 8 GB.

Sistemim bu şekilde bütçem çok fazla yok yani tek seferde 7 8 bin lira veremem aklımda ekran kartımı satıp uygun fiyata 1080 Ti almak var.(4000-4500 arasına bulursam). Fikirleriniz nedir? Daha iyi bir fikriniz var mı? Biraz daha zorlarsam 2060 falan var ama saf güçte 1080 Ti çok güçlü diye aklımı çeliyor.
Eski , o fiyata 2. el RX6600 veya RX 6600XT bulursan al onun yerine.

hocam ben amdnin uygulamasının çökmesinden sıkıldım yeni modellerde de yazılım sorunları devam ediyor mu? ediyorsa sırf bunun için bile almayı düşünmüyorum fikrinizi belirtirseniz sevinirim
AMD önceye göre çok daha stabil. 1080 Ti aç, ısınabilir, eski ve mining yapılma ihtimali olan bir GPU

hocam ben amdnin uygulamasının çökmesinden sıkıldım yeni modellerde de yazılım sorunları devam ediyor mu? ediyorsa sırf bunun için bile almayı düşünmüyorum fikrinizi belirtirseniz sevinirim
6000 serisinde çok nadir de olsa yaşayanı görmüştüm. 1080 ti günümüz şartlarında hala taş gibi karttır fakat hem ısınıyor hem de çok fazla watt tükekiyor.

1080 Ti günümüzde biraz abartılıyor özellikle sosyal medya tarafında. Performansı oyundan oyuna değişmekle beraber genel olarak iyi olsa da çok güç çekiyor ve yeni teknolojilerden oldukça mahrum bir GPU.
anladım hocam teknoloji hakkında dediğinize çok katılıyorum ama işte günümüz şartlarında çok bütçe ayıramıyorum elimden geldiğince 1000 2000 ekleyerek gitmeye çalışıyorum bir de Founders edition tasarımları çok hoş nvidianın. teşekkürler

6000 serisinde çok nadir de olsa yaşayanı görmüştüm. 1080 ti günümüz şartlarında hala taş gibi karttır fakat hem ısınıyor hem de çok fazla watt tükekiyor.
hocam evet gördüğüm kadarıyla öyle ama 6000 serisi güncellik bakımından mantıklı geldi bilmiyorum yeterince aklımı kaydırmadı 😅 ama cidden aşırı uyguna bulmadığım sürece 1080 ti almam galiba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı