2025'te 1080 Ti alınır mı?

anladım hocam teknoloji hakkında dediğinize çok katılıyorum ama işte günümüz şartlarında çok bütçe ayıramıyorum elimden geldiğince 1000 2000 ekleyerek gitmeye çalışıyorum bir de Founders edition tasarımları çok hoş nvidianın. teşekkürler

hocam evet gördüğüm kadarıyla öyle ama 6000 serisi güncellik bakımından mantıklı geldi bilmiyorum yeterince aklımı kaydırmadı 😅 ama cidden aşırı uyguna bulmadığım sürece 1080 ti almam galiba
Üçüncü bilgisayarımda 1000 TL'ye aldığım GTX 980 ti ekran kartı takılı ara ara kuzenim geldiğinde oyun oynuyor. O bile 1080P de yük altında 80 dereceleri yer yer geçiyor üstelik watt tüketimi aşırı fazla. 980 ti ve 1080 ti zamanında efsane kartlardı ki hala daha günümüz şartlarında oynanabilirlik seviyesinde kartlar fakat hem dlss hem de rtx gibi teknolojiler barındırmıyor. Güncellik her zaman iyidir.

Üçüncü bilgisayarımda 1000 TL'ye aldığım GTX 980 ti ekran kartı takılı ara ara kuzenim geldiğinde oyun oynuyor. O bile 1080P de yük altında 80 dereceleri yer yer geçiyor üstelik watt tüketimi aşırı fazla. 980 ti ve 1080 ti zamanında efsane kartlardı ki hala daha günümüz şartlarında oynanabilirlik seviyesinde kartlar fakat hem dlss hem de rtx gibi teknolojiler barındırmıyor. Güncellik her zaman iyidir.
haklısınız hocam güncellik konusunda dediğinize katılıyorum zaten belirtmiştim diğer arkadaşa da. Fakat dediğim gibi işte şartlar ne gerektiriyorsa ona göre yol izlicem en azından aklımda fikir oluştu yani RX 6000 serisinide araştıracağım. Teşekkürler tekrardan

hocam ben amdnin uygulamasının çökmesinden sıkıldım yeni modellerde de yazılım sorunları devam ediyor mu? ediyorsa sırf bunun için bile almayı düşünmüyorum fikrinizi belirtirseniz sevinirim
2 senedir RX6600 kullanıyorum 1 kere çökme yaşamadım. Arayüzü tertemiz.

Sen büyü ihtimal ucuz kart alacaksın ama ucuz oyun ekran kartı RX 580 günümüzdeki oyunları orta ayarda 22 23 çıkışlı oyunlarda yüksek FPS verebilir.

Sen büyü ihtimal ucuz kart alacaksın ama ucuz oyun ekran kartı RX 580 günümüzdeki oyunları orta ayarda 22 23 çıkışlı oyunlarda yüksek FPS verebilir.
Amd tarafında artık soğudum açıkçası arkadaşların dediği gibi 6000 serisi olmadığı sürece 580 590 falan almayı hiç düşünmüyorum ya maalesef

Öncelikle kendi sistemimi yazayım fikirlerinizi ona göre belirtin daha kolay olur diye düşündüm.
  • Ryzen 5 5600.
  • 2x8 3000 MHz.
  • RX 570 8 GB.

Sistemim bu şekilde bütçem çok fazla yok yani tek seferde 7 8 bin lira veremem aklımda ekran kartımı satıp uygun fiyata 1080 Ti almak var.(4000-4500 arasına bulursam). Fikirleriniz nedir? Daha iyi bir fikriniz var mı? Biraz daha zorlarsam 2060 falan var ama saf güçte 1080 Ti çok güçlü diye aklımı çeliyor.

Kesinlikle almamalısınız, elimde 2 yıldır kullandığım GTX 1080 Ti var ikinci el olarak satın almıştım. Sıcaklıkları berbat ve GPU da adını koyamadığım donanımsal bir problem var. Format atmama ve sürücü sürümü değiştirmeme rağmen yazılımsal sorunlar ortaya çıkıyor. Bir keresinde durduk yere ekranda çizgiler belirdi reset attım düzeldi daha aynı sorunla karşılaşmadım ama ileride karşılaşabilirim. FurMark testinde 20 dakikadan sonra görüntü gidiyor. Oyunlar durduk yere 15 dakika oynadıktan sonra crash veriyor ya da olduğundan daha düşük performans gösteriyor kart. Yani oyundan oyuna değişmekle beraber ben bu kartla adamakıllı oyun oynayamıyorum RDR2 de de aynı şey başıma geldi kartın şu an öleceği günü bekliyorum. Satmayı da düşünmüyorum çünkü alacak kişinin elinde patlayacağını biliyorum. Aldıktan 4-5 ay sonra bunlar yaşandı alırken problem olmuyor ama ileride kesinlikle bir problem ortaya çıkabilir çünkü çok eski ve yıpranmış oluyorlar. Bana göre 2020 ve öncesi üretilen ekran kartlarına bulaşılmamalı.

Kesinlikle almamalısınız, elimde 2 yıldır kullandığım GTX 1080 Ti var ikinci el olarak satın almıştım. Sıcaklıkları berbat ve GPU da adını koyamadığım donanımsal bir problem var. Format atmama ve sürücü sürümü değiştirmeme rağmen yazılımsal sorunlar ortaya çıkıyor. Bir keresinde durduk yere ekranda çizgiler belirdi reset attım düzeldi daha aynı sorunla karşılaşmadım ama ileride karşılaşabilirim. FurMark testinde 20 dakikadan sonra görüntü gidiyor. Oyunlar durduk yere 15 dakika oynadıktan sonra crash veriyor ya da olduğundan daha düşük performans gösteriyor kart. Yani oyundan oyuna değişmekle beraber ben bu kartla adamakıllı oyun oynayamıyorum RDR2 de de aynı şey başıma geldi kartın şu an öleceği günü bekliyorum. Satmayı da düşünmüyorum çünkü alacak kişinin elinde patlayacağını biliyorum. Aldıktan 4-5 ay sonra bunlar yaşandı alırken problem olmuyor ama ileride kesinlikle bir problem ortaya çıkabilir çünkü çok eski ve yıpranmış oluyorlar. Bana göre 2020 ve öncesi üretilen ekran kartlarına bulaşılmamalı.

Kartın çip bırakmış haberin olsun reballing işleminin yapılması gerekiyor ama o da hiç sağlıklı değil parana yazık. Kartın kurtarılamaz bir evreye girmiş kısaca

Kartın çip bırakmış haberin olsun reballing işleminin yapılması gerekiyor ama o da hiç sağlıklı değil parana yazık. Kartın kurtarılamaz bir evreye girmiş kısaca.

Merak etmeyin bunu öngörüp çoktan elimden çıkardım kartı ederinden daha uyguna şu an RTX 3070 ekran kartım var. Alan kişi bütün sorumluluğu kabul ederek aldı herhangi bir kandırmaca olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı