2025'te bul-ray film alınır mı?

Saklamak isterseniz ve tercihiniz ise alınabilir neden alınmasın. Alınacak olursa yıldızlararası favori filmim hahahaha

Sektorde olan biri olarak tabii ki de fiyatlardan biraz bahsedeyim.
4K UHD Blu-ray 1000₺/2000₺ arasında değişir maliyetinden dolayı çok önermiyorum.
Normal Blu-ray 30₺/1000₺ kadar çıkar evet 30 TL de Blu-ray film bulabilirsin tabii ki de koleksiyon değeri olmaz sadece arşivinde bulunur.
En ucuz alabileceğin yerler nadir kitap- kitantik. Burada genelde sahaflar satiş yapar Trendyol gibi platformlara göre komisyonu az oldundan daha ucuz olur. 2 uygulamada satış yapan bir sahaf kitantik- nadir Kitap'ta çok daha ucuza satdigini gördüm sahaflara bunu dediğimde komisyonlardan bahsettiler.
Alabileceğin güvenilir sitelerden biride Reset yapim'dır sektörde uzun yillardir satış yapiyorlar çok alışveriş yaptım Blu-ray'de sektörün en iyisi bence o.
Koleksiyonluk alıyorsan açmadan jelatinli şekilde saklaman daha iyi olur ve değerini korur.
Türkiye'de 2019 kadar Blu-ray üretimi oldu ama 2019'dan sonra çıkan bir filmin Türkçe seçenek Blu-ray'ini almak istiyorsan almanın yolları var.
Almanya'da üretilmiş çoğu Blu-ray filmde Türkçe seçenek vardır bunların ya yurt dışından sen getireceksin ya da kitantik-nadir kitap gibi yerlerden alabilirsin.
Yurt dışından Blu-ray getirmek istiyorsan amazon.de yani Amazon'un Almanya şubesini öneririm hem Türkçe seçenek olarak en çok Almanya'da filmler olur hem de kargo daha ucuzdur.
3D Blu-ray filmler. Bunları izlemek için 3D Blu-ray oynaticiniz olması gerekiyor ve 3D bir televizyonuz çoğu yeni TV de kimse kullanmadığı için bu özellik yoktur eğer elinizde oynatıcı ve 3D televizyon yoksa almanızı önermem ama koleksiyonluk alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı