2025'te iPhone SE ikinci nesil satın almak

Biraz şans işi hocam yenilenmişten dolayı çok şikayet gördüm güveniyorsanız da yenilenmiş olarak minimum düz 12 falan alın mini serisine bulaşmayın derim.

Sağ ol minilerin ben kötü olduğunu bilmiyordum ve dikkate alacağım.

Biraz şans işi hocam yenilenmişten dolayı çok şikayet gördüm güveniyorsanız da yenilenmiş olarak minimum düz 12 falan alın mini serisine bulaşmayın derim.

Mini'ler kötü değil. 12-13 Mini'deki işlemci ve kamera hiçbir şekilde kırpılmamış. 12-13 neyse, Mini'ler de öyleydi çıktığında. Şu an %100 pil sağlıklı Mini olmadığı için sadece bataryası iyi olmayabilir. Günlük 3-4 saat bakan biriysen zaten yeter de artar. Hatta bildiğim 13 Mini, düz 12'den daha uzun pil ömrüne sahipti :D

Kötü demeyelim seveni de çok var ama artık eski cihazlar pil olarak yetmeyecektir, ilk çıktığı zamanlar küçük telefon sevenler için mükemmel cihazlardı.

Evet öğrenci olduğum için az kullanıyorum ama %100 pil sağlığı model bulabileceğimi düşünüyorum.

SE 2020 kullanıyorum donmadan yana sorun yaşamazsınız fakat bataryası sizi üzebilir, onun yerine başka telefon bakabilirsiniz. Günü çıkartamıyor maalesef. 2-3 kere şarj ediyorum günde. Performans olarak iyi diyebilirim fakat iOS 18 performansı hakkında yorum yapamam ama bir tık düştü diyebilirim iOS 17'ye göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı