2025'te Windows 10 desteği kesildiğinde ne olur?

freedomx

Hectopat
Daha fazla  
2025'te Windows 10 desteği kesildiğinde acaba Chrome ve Firefox tarayıcıları desteğini keser mi? Windows 11 desteklemeyen bir sürü bilgisayar var. Microsoft nasıl bir yol çizer kullanıcılarına ve son olarak Linux kullanımı daha da artar mı?

Linux kullanımının artacağını sanmıyorum zira oyunlar için pek iyi bir işletim sistemi değil. Desteği de keseceklerini zannetmiyorum fakat belli olmaz belki hızlı kesebilirler, mesela benim zamanında kullandığım laptopta sadece W11 sürücüleri mevcuttu.

Hocam geçenlerde sanal makinedan Windows 7 kurdum. Artık tarayıcı bile indiremiyordum. Tarayıcı desteği olmayan bir Windows kimse kullanacağını sanmıyorum. Zira zamanla eski sürüm tarayıcılar yeni web sitesi açmayacak duruma geleceklerdir.

Hocam geçenlerde sanal makinedan Windows 7 kurdum. Artık tarayıcı bile indiremiyordum. Tarayıcı desteği olmayan bir Windows kimse kullanacağını sanmıyorum. Zira zamanla eski sürüm tarayıcılar yeni web sitesi açmayacak duruma geleceklerdir.
Son söylediğiniz paragraf için bence biraz daha fazla zaman var denilebilir, ayrıca Windows kullanıcıları eninde sonunda işletim sistemlerini güncelliyor, özellikle de oyuncu kesim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı