2026 TYT için Bıyıklı Matematik mi Mert Hoca mı?

Kaç net bandındasın temelin nasıl.
Hocan 2 yıl önce matematiğe ilk adım kampını bitirip yanında aktif ve şenol hocanın 0 matematik kitabını çözmüştüm. Daha sonra üslü sayılara kadar 345'ten çözmüştüm sonra işe girmek zorunda kaldım askerlik falan derken baya üstünden geçti. Hiç deneme de çözmedim.

4 işlem yapabiliyorum ama yine de 10 günde temel atma kampını izlesem mi bilmiyorum.

10 günde temel atma kampı yanında Bilgi Sarmal çözerseniz bir 7 net bandına getiriyor il 12 konuyu EBOB EKOK hariç öğretiyor. Sonrasında size hitap ediyorsa Eyüp b 3D TYT vdd kullanabilirsiniz.

10 günde temel atma kampı yanında Bilgi Sarmal çözerseniz bir 7 net bandına getiriyor il 12 konuyu EBOB EKOK hariç öğretiyor. Sonrasında size hitap ediyorsa Eyüp b 3D TYT vdd kullanabilirsiniz.

Herhangi bir TYT kampından önce temel atma kampını mı bitireyim yani?

Herhangi bir TYT kampından önce temel atma kampını mı bitireyim yani?

Tekrar okudum önceden yaptıklarınızı da bence gerek yok direkt istediğiniz kamptan başlayabilirsiniz eskiden aktiften falan bitirdiğiniz konuları tekrar edin sonra orta-zor seviye bir kaynaktan çözün o konuları sonra diğer konulara başlarsınız. Bıyıklının direkt 55 günde olan kampına geçebilirsiniz rahat olur o.

Teşekkür ederim. Konuları unutmuş olsam da zaten TYT kampında da anlatıyor kuralları vs. direkt TYT kampından başlamak daha mantıklı gibi.

Arkadaşlar 2 hoca da gayet beğenilen önerilen hocalar ancak arada kaldım.

345 TYT matematik soru bankası ile götüreceğim kampı. Ondan sonra 3D'den çözeceğim.

Hocam TYT'de bilgiler çok fazla olmadığı için her hoca çok benzerdir hemen hemen. Mert hoca uzun olabilir ama bıyıklı matematiğin TYT ve AYT kamplarını eskiden takip etmiş biri olarak söyleyebilirim ki Mert hoca açık ara daha önde. Çözdüğü soruların zorluğu sınav ayarında ve daha üzerinde. Bıyıklı matematikte çözülen sorular çoğu zaman aşırı zor değil, soru bankasına geçince tıkanıyordum ben. Seviye önemli bu noktada, iyi bir temelim var diyorsanız Mert hoca ile ilerlemek sizi daha çok öne taşıyacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…