2026'ya girerken iPhone 13 alınır mı?

Yiğit2719

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba neredeyse 2026ya gireceğiz hala iPhone 13 alınır mı? Ben çok telefon kullanan biri değilim Instagram'da gezerim konuşma yaparım bir de Clash Royale oynarım. iPhone 13 hala alınır mı? Alınırsa kaç sene götürür? Güncellemesi falan çok umurumda değil kasmasın fotoğraf cekineceğim zaman yüzüstü bırakmasın.

3-4 sene kasmadan götürsün beklentim bunlar 14le 13 arasındada sadece fiyat farkı var. 15'le de arada neredeyse 20k fiyat farkı var. Aslında 15 alacak bütçe var fakat ben G29 almak istiyorum. 13'le ikisi neredeyse 50 bin yapıyor. iPhone isteme nedenimde IPad'im var ekosistem oluşsun diye ama Android hem F/P hem de daha uzun götürecekse düşünebilirim. Ama IPhone'a biraz daha yakınım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır. Tüketim çılgınlığına gerek yok. 13 de bahsettiğiniz düzeyde bir kullanımı, hatta sizden ağrıın karşılayabilmeli.

2024 Şubat'tan beri 13 kullanıyorum. Pil 84 değiştirip devam etmeyi düşünüyorum. Çünkü telefonun şurası burası daha iyi olsaydı dediğim bir özellik yok. Fazlasıyla karşılıyor. Üstteki arkadaşın da dediği gibi tüketim çılgınlığına gerek yok. Elin bollaşınca 14 Pro Max yapıştırır geçersin.
İphone 11 gibi kasma olmuyor. 11 deseydin alma derdim kesinlikle.

2024 şubat'tan beri 13 kullanıyorum. Pil 84 değiştirip devam etmeyi düşünüyorum. Çünkü telefonun şurası burası daha iyi olsaydı dediğim bir özellik yok. Fazlasıyla karşılıyor. Üstteki arkadaşın da dediği gibi tüketim çılgınlığına gerek yok. Elin bollaşınca 14 Pro Max yapıştırır geçersin.

Sağ olun hepinize teşekkür ederim.

8 aydır aktif kullanıyorum. Pil ve performans konusunda üzmeyecek bir cihaz. Pil durumu tabi günlük kullanımda üzmez sadece o anlamda. Kamera kalitesi halen mükemmel 3-4 seneyi rahatlıkla çıkarır hatta fazlasını da çıkaracak bir cihaz zaten. Kısacası alınır ama 16e almak çok daha uzun ömürlü olur.

8 aydır aktif kullanıyorum. Pil ve performans konusunda üzmeyecek bir cihaz. Pil durumu tabii günlük kullanımda üzmez sadece o anlamda. Kamera kalitesi halen mükemmel 3-4 seneyi rahatlıkla çıkarır hatta fazlasını da çıkaracak bir cihaz zaten. Kısacası alınır ama 16e almak çok daha uzun ömürlü olur.

Hocam sağ ol tavsiyen icin ama dedigim gibi G29 da almak istiyorum, o yüzden 13 düşündüm. Yine de sağ ol. Hocam bir de bende Rampage V900 var 8-9 aylık kutu fatura yok kaça gider 2. elde sence? Bir fikrin var mıdır?

Hocam sağ ol tavsiyen icin ama dedigim gibi G29 da almak istiyorum, o yüzden 13 düşündüm. Yine de sağ ol. Hocam bir de bende Rampage V900 var 8-9 aylık kutu fatura yok kaça gider 2. elde sence? Bir fikrin var mıdır?
Valla direksiyon setleri hatta onu bırak 2. eller ile hiç aram yok :D Bu arada şimdiden hayırlı olsun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı