2060 oyunlarda düşük FPS

ReacHeal

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
2060 Rtx 6 Gb
2060 RTX 6 GB ekran kartı.
i7 9. nesil işlemci.
16 GB DDR4 RAM.

Özelliklere sahip bir laptopum var.
Oyunlara direkt girdiğimde acayip FPS sorunu yasıyorum ama oyunları pencereli ekrana alip tam ekrana aldıgım zaman FPS sorunum düzeliyor.
Direkt tam ekran olarak başlatınca sorun tekrardan başlıyor. Belli başlı tüm oyunlarda denedim, aynı durumu yaşıyorum. Normal başlatınca Valorant veya Marvel avanger's oyununda 65-75 arası FPS alıyorum ama oyundayken pencereli ekrana geçip tam ekrana tekrar geçtiğim zaman bu FPS oranı 170-180'e çıkıyor. Yok mu bir çözümü? Direkt tam ekran başlatıp 170 - 180 FPS alsam.

Son düzenleyen: Moderatör:
2060 RTX 6 GB ekran kartı.
i7 9. nesil işlemci.
16 GB DDR4 RAM.

Özelliklere sahip bir laptopum var.
Oyunlara direkt girdiğimde acayip FPS sorunu yasıyorum ama oyunları pencereli ekrana alip tam ekrana aldıgım zaman FPS sorunum düzeliyor.
Direkt tam ekran olarak başlatınca sorun tekrardan başlıyor. Belli başlı tüm oyunlarda denedim, aynı durumu yaşıyorum. Normal başlatınca Valorant veya Marvel avanger's oyununda 65-75 arası FPS alıyorum ama oyundayken pencereli ekrana geçip tam ekrana tekrar geçtiğim zaman bu FPS oranı 170-180'e çıkıyor. Yok mu bir çözümü? Direkt tam ekran başlatıp 170 - 180 FPS alsam.

İlk olarak işlemci sıcaklığınızı kontrol edin. İkinci olarak aynı özelliklerde bir laptopum vardı ve sorun RAM'in 1x16 GB yani Single channel olmasından kaynaklanıyordu. CPU-Z memory/spd sekmesinden raminizin Dual mi Single channel mı olduğunu kontrol edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı