2060S alınır mı?

RX 6600/XT bakılabilir. NVIDIA şartsa 2060 Super en iyi seçeneklerden.

Hocam bu kartı alsam bir bilgisayarcıya götürüp testlerini yaptırsam mantıklı olmaz mı?

Profilime bakın falan demiş ama profiline baktım bu kartı da birinden almış herhalde celal parmak diye. 3 ay içinde tekrar satıyor. Bilemedim çok dolandırıcı var.

Profilime bakın falan demiş ama profiline baktım bu kartı da birinden almış herhalde celal parmak diye. 3 ay içinde tekrar satıyor. Bilemedim çok dolandırıcı var.

Hocam evet bende kuşkulandım ama dolandırıcı olsa Param Güvende'yle nasıl dolandırıyor.

Arkadaşların da dediği gibi 6600-6600XT bakılabilir NVIDIA istiyorsanız satıcı zaten Param Güvende ile satıyor tamamen alıcıyı koruyan bir sistem kart gelir gerekli testleri yaparsınız bir sorun çıkmaz ise onaylarsınız. Bu işin ticaretini yapıyor yüksek ihtimalle de Mınıng kartı ama dolandırıcı değil. Bu arada TR garantisi de varmış yani ben alınır diyorum.

Hocam evet bende kuşkulandım ama dolandırıcı olsa Param Güvende'yle nasıl dolandırıyor.

Ben para anlamında olmasa da kart anlamında olabilir mining yapılmamıştır deyip mining kart satar bu da dolandırıcılıktır üstüne yalan söylemektir.

Ben de 6600XT almayı düşünüyordum fakat AMD yüzünden şu an Far Cry 6 oynayamıyorum onun dışında yazılımındaki özellikler çok boş ben watman gibi olayları yaşamadım yine şanslı kesimdeyim şahsi tavsiyem 2060 Super olur bende 2060'a geçeceğim.

Pazarlık yapın derim 4500'e falan anlaşın Param Güvende komisyonu da olacaktır onun dışında kart güzel duruyor kfg tam garantisi 21 ay gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…