2060S son sürücü yüklenmeli mi?

457.51 WHQL sürümünü yükleyin.
457.71 sürücüsünü göremedim?

2060 serisi için, yeni gelen güncellemede problem var. İndirmeyin.

Evet bugün konu da açıldı biraz beklemenizde fayda var.

457.71 sürücüsü daha çıkmadı bildiğim kadarıyla. Şu an ekran kartınız için en son WHQL olarak 457.51 gözüküyor. Bence de acele etmeyiniz. WHQL onayı geldikten sonra indiriniz.

Problem var hocam. İndirmeyin.

Ben indirdim bir sorun yaşamadım.

Ne gibi bir problem var ki?

Bekleyin WHQL gelsin.

457.51 kullanıyorum şu anda da en son sürüm olarak o var sıkınıtısız kullanıyorum.

Ben de yaşamadım.

457.51 sürümünü kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Bazı sürücüler WHQL de olsa FPS düşüşüne sebep olabiliyordu ancak bu sürücüde bu başıma gelmedi. 457.71 sürümünü ben de göremedim. Beta sürümleri de kullanmanızı pek önermiyorum.

Ben onu 457.71 için söylemiştim :) 457.71'i ben bulamadım. Beta sürümü olabilir.

Evet, haklısınız. O sürücü henüz tam olarak çıkmadığı için son sürücüden bahsediliyor sandım, benim hatam.
Pardon dersteydim cevap veremedim. Yanlış yazmışım özür dilerim. Sürüm 457.51 olacak. WHQL olarak geçiyor bildiğim kadarıyla. 457.51 olarak yorumlarsanız memnun olurum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı