2070 Super ekran kartına 24" yazık değil mi?

Bilgisayar aldıktan sonra parası kalmıyor olabilir mi? Zaten parası olan her türlü alır monitörü, parası olmayan biriktirip alacak. Başka ne yapsın ki? Hani bu kadar kötü bakıyorsanız konuya siz birer tane gönderin 2K monitör olsun bitsin.

O özellikler olmak zorunda, Hz değeri pek önemli değil hikaye oyunları için ama FPS oyunları oynanıyorsa 144Hz şart. Ayrıca pivot ayak da önemli, istediğin yöne rahat bir şekilde çevirebiliyorsun.
RTX 2070 yerine bir alt modeli alıp daha iyi bir monitör alsaydınız o zaman. Sistemi dengeli almayıp burada yakınıyorsun.

@Yardımseveradam neden sistem üzerine oynama yapsın ki? Benim kimseyi kötüleme amacım yok, 2080Ti sisteme FHD 60Hz yeter diyenlere sözüm yok. Siz de haklısınız 2K için 2060S üstü ama olay dönüp dolaşıp bütçeye geliyor.
RTX 2070 yerine bir alt modeli alıp daha iyi bir monitör alsaydınız o zaman. Sistemi dengeli almayıp burada yakınıyorsun.
Kim yakınıyor dostum? Söylediğim gibi 2060S üzeri 2K kartı ama para mevzu para!

Şu huydan vazgeçin artık, inatla bir şeyi dayatmayın. Parası var ise alır yok ise mecbur bekleyecek.

3 sayfalık konunun açıklaması bu kadar basit. Parası var ise alır yok ise mecbur biriktirip alacak.

İyi forumlar.

@Yardımseveradam neden sistem üzerine oynama yapsın ki? Benim kimseyi kötüleme amacım yok, 2080Ti sisteme FHD 60Hz yeter diyenlere sözüm yok. Siz de haklısınız 2K için 2060S üstü ama olay dönüp dolaşıp bütçeye geliyor.

Şu huydan vazgeçin artık, inatla bir şeyi dayatmayın. Parası var ise alır yok ise mecbur bekleyecek.

3 sayfalık konunun açıklaması bu kadar basit. Parası var ise alır yok ise mecbur biriktirip alacak.

İyi forumlar.
RTX 2070'li sistem aldım ama FHD'de oynayacağım, neden biliyor musunuz? Çünkü 2K monitör alacak param kalmadı, çünkü 2K monitörler 2500 TL'den başlıyorlar. Param olsa neden almayayım ama bunu da göz önünde bulundurun, Yani parası yeten adam her türlü alır o monitörü ama parası yetmeyenler için ''aptal, salak, cahil'' gibi ifadeler çok yanlış.
RTX 2070'den daha uygun bir kart alırsanız Elinizde güzel monitör alacak kadar para da kalır değil mi? Mantık çok basit. Sistem dengeli olmalı. Eğer bu kafa ile devam ederseniz RTX 2080 Ti alsanız bile Full HD monitör kullanmaya devam edersiniz. Mâlum monitöre yine para kalmaz falan...

RTX 2070'den daha uygun bir kart alırsanız Elinizde güzel monitör alacak kadar para da kalır değil mi? Mantık çok basit. Sistem dengeli olmalı. Eğer bu kafa ile devam ederseniz RTX 2080 Ti alsanız bile Full HD monitör kullanmaya devam edersiniz. Mâlum monitöre yine para kalmaz falan...
Evet siz çok biliyorsunuz, ben aptalım zaten. Şu çocuktaki egoya baksana yahu. İnatla dayatıyor, dediğim dedik çaldığım düdük!

1080p'de 2070 kullanmak ömrünü yiyor ya zaten kartın.

Dostum sanane? Çok basit bir soru bak.

Dostum sanane? Çok basit bir soru bak.
Konuya yazıyorsa beni ilgilendiriyor. Çok basit bir açıklama bak.
Evet siz çok biliyorsunuz, ben aptalım zaten. Şu çocuktaki egoya baksana yahu. İnatla dayatıyor, dediğim dedik çaldığım düdük!

1080p'de 2070 kullanmak ömrünü yiyor ya zaten kartın.
Ben size aptal demedim ama siz kendinize yakıştırıyorsanız sizin probleminiz. Çocuk diyorsun ego diyorsun zırvalıyorsun. Mantıklı açıklama yapamayıp sallıyorsun. Param yok diye yazıyorsun sistemi dengeli toplayamıyorsun. Ha ama senin problemin bu kafa ile devam et.

Niye yazık olsun? Bir ekranın tek özelliği boyutu mu? İsteyen RTX 2080 Ti SLI ile 1080p 240 Hz+ 24" ekranda oynar, ne olacak? Bir insan 2070S üstü bir kart aldı diye 2K+ çözünürlükte mi oynamak zorunda? Ya da 1080p'de oynadığı için ekran kartını düşük model almak mı zorunda? Lüzumsuz laflar ediliyor gerçekten. Tercih meselesi. Önerinizi yaparsınız eğer isteniyorsa, uyan uyar; uymayan da uymaz.

İyi forumlar.
Hocam zaten konu sahibi arkadaş yüksek bütçeli sistemlerde 1440P monitör kullanılmaması konusunda atıfta bulunmuş. Sizin paranızın yetmemesiyle alakalı bir şey yok. Ya da konu içeriğinde bu ekran kartını alıyorsan mutlaka 2K monitör alacaksın gibi bir dayatma göremedim ben. Mesela 15.000₺ sistem toplayanlar var ama adam 1440P düzgün bir monitöre 2500-3000₺ vermekten çekiniyor. Buna benzer örnekler çoğaltılabilir.
İsteyen istediği çözünürlükte oynar veya istediği monitörü alır zaten bizi ilgilendirmez.
Biz sadece kullanıcıyı uyarıyoruz. "Bak kardeşim bu ekran kartıyla 1440P monitör al oyun keyfinin dibine vurursun" diyoruz ama dinleyen olmuyor.
Uyarımızı yaptıktan sonrası da bizi ilgilendirmiyor zaten.

Niye yazık olsun? Bir ekranın tek özelliği boyutu mu? İsteyen RTX 2080 Ti SLI ile 1080p 240 Hz+ 24" ekranda oynar, ne olacak? Bir insan 2070S üstü bir kart aldı diye 2K+ çözünürlükte mi oynamak zorunda? Ya da 1080p'de oynadığı için ekran kartını düşük model almak mı zorunda? Lüzumsuz laflar ediliyor gerçekten. Tercih meselesi. Önerinizi yaparsınız eğer isteniyorsa, uyan uyar; uymayan da uymaz.
Bir saatir bunu anlatıyorum ama kafa kalın olunca anlaşılmayabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı