2070 Super ekran kartına 24" yazık değil mi?

Bir saatir bunu anlatıyorum ama kafa kalın olunca anlaşılmayabiliyor.
Olayı anlamayan sensin. Üst seviye kart alıp iyi bir monitöre param yetmiyor diye gezinen de sensin. Dengeli al diyince saldıran da sensin. Kimin kafası kalın sence??

Hocam zaten konu sahibi arkadaş yüksek bütçeli sistemlerde 1440P monitör kullanılmaması konusunda atıfta bulunmuş. Sizin paranızın yetmemesiyle alakalı bir şey yok. Ya da konu içeriğinde bu ekran kartını alıyorsan mutlaka 2K monitör alacaksın gibi bir dayatma göremedim ben. Mesela 15.000₺ sistem toplayanlar var ama adam 1440P düzgün bir monitöre 2500-3000₺ vermekten çekiniyor. Buna benzer örnekler çoğaltılabilir.
İsteyen istediği çözünürlükte oynar veya istediği monitörü alır zaten bizi ilgilendirmez.
Biz sadece kullanıcıyı uyarıyoruz. "Bak kardeşim bu ekran kartıyla 1440P monitör al oyun keyfinin dibine vurursun" diyoruz ama dinleyen olmuyor.
Uyarımızı yaptıktan sonrası da bizi ilgilendirmiyor zaten.
Doğru ama kendi egosunu tatmin etmeye çalışan insanlara bu konuyu anlatamıyorsun. 15.000 TL'ye sistem alacak parası var ise mutlaka o monitöre de parası vardır. Benim anlatmak istediğim 7000-8000 TL'ye bilgisayar alan kişilerin parası çıkmayabiliyor. Ama inatla da 2K al, almazsan aptalsın demek ne bileyim yani...

Doğru ama kendi egosunu tatmin etmeye çalışan insanlara bu konuyu anlatamıyorsun. 15.000 TL'ye sistem alacak parası var ise mutlaka o monitöre de parası vardır. Benim anlatmak istediğim 7000-8000 TL'ye bilgisayar alan kişilerin parası çıkmayabiliyor. Ama inatla da 2K al, almazsan aptalsın demek ne bileyim yani...
Hâlâ ego diyorsun. Problemli misin? Para harcamasını düzgün yapmalarını öneriyoruz kullanıcılara, onlara aptalsın demiyoruz.

Olayı anlamayan sensin. Üst seviye kart alıp iyi bir monitöre param yetmiyor diye gezinen de sensin. Dengeli al diyince saldıran da sensin. Kimin kafası kalın sence??
Kim param yetmiyor diye dolanıyor kim kim? Nereden biliyorsun kazandığım parayı sen benim? Ben burada genelleme yapıyorum!

Sistem bileşenlerini düşürmek zorunda filan değil kimse, biriktirir alır.

Fazladan masraf olarak düşünülmüyor. Şöyle düşün 2070 super 21.5 inç monitörde daha fazla uzun süre full ayarlarda 60 fps üstü oynatır diye. Yıllar boyu. Birde yakından 24 inç üstü monitör gözü maffeder yorar.

Kim param yetmiyor diye dolanıyor kim kim? Nereden biliyorsun kazandığım parayı sen benim? Ben burada genelleme yapıyorum!
RTX 2070'li sistem aldım ama FHD'de oynayacağım, neden biliyor musunuz? Çünkü 2K monitör alacak param kalmadı, çünkü 2K monitörler 2500 TL'den başlıyorlar. Param olsa neden almayayım.
Bunları yazan benim galiba? Ben pek genelleme de göremiyorum burada.

Hocam zaten konu sahibi arkadaş yüksek bütçeli sistemlerde 1440P monitör kullanılmaması konusunda atıfta bulunmuş. Sizin paranızın yetmemesiyle alakalı bir şey yok. Ya da konu içeriğinde bu ekran kartını alıyorsan mutlaka 2K monitör alacaksın gibi bir dayatma göremedim ben. Mesela 15.000₺ sistem toplayanlar var ama adam 1440P düzgün bir monitöre 2500-3000₺ vermekten çekiniyor. Buna benzer örnekler çoğaltılabilir.
İsteyen istediği çözünürlükte oynar veya istediği monitörü alır zaten bizi ilgilendirmez.
Biz sadece kullanıcıyı uyarıyoruz. "Bak kardeşim bu ekran kartıyla 1440P monitör al oyun keyfinin dibine vurursun" diyoruz ama dinleyen olmuyor.
Uyarımızı yaptıktan sonrası da bizi ilgilendirmiyor zaten.
Demek istediğim aynen buydu parası olanlar içindi. Parayı kasaya harcıyor ama monitöre harcamayı gerek görmediği içindi. Halbuki yıllar boyu baktığın o ekran olacak.

Demek istediğim aynen buydu parası olanlar içindi. Parayı kasaya harcıyor ama monitöre harcamayı gerek görmediği içindi. Halbuki yıllar boyu baktığın o ekran olacak.
Bazıları bunu anlamıyor. Bir bilgisayara 20 bin kağıt sayıp Everest klavye mouse kullanmak gibi.

Ben tamamen rekabetçi oyunlar oynadığımdan dolayı mesela ana monitörümü 2K monitör yerine 24'' 1K (280Hz Fast IPS gTg) olan monitör tercih ettim ki bu monitör siz farketmesenizde sadece FPS oyunlarında değil LoL de bile oyununuza etki ediyor aslında.

ikinci monitörüm ise 27'' 75hz 2K bir monitör. Film izlerken yanda bir işimi yaparken dahi çok işime yarıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı