2070 Super için anakart önerisi

Hayır Wi-Fi dongle ile Wi-Fi kullanabilirsiniz.

Benim anlatmak istediğim şu, benim evimde Wi-Fi zaten halihazırda var. Şimdi ben ek Wi-Fi özellikli anakart almazsam evimdeki internete ek bir cihaz olmadan bağlanamayacak mıyım? İlla ek bir cihaz ya da Wi-Fi özellikli anakartım mı olması gerekiyor evimdeki internetime bağlanmak için? Kablo falan çekmek istemiyorum aldıktan sonra pişmanlık yaşamayayım. İlk defa sistem topluyorum. @nevtugardic

Benim anlatmak istediğim şu, benim evimde Wi-Fi zaten halihazırda var. Şimdi ben ek Wi-Fi özellikli anakart almazsam evimdeki internete ek bir cihaz olmadan bağlanamayacak mıyım? İlla ek bir cihaz ya da Wi-Fi özellikli anakartım mı olması gerekiyor evimdeki internetime bağlanmak için? Kablo falan çekmek istemiyorum aldıktan sonra pişmanlık yaşamayayım. İlk defa sistem topluyorum. @nevtugardic
Evet ek cihaz olmadan bağlanamazsınız.

Wi-Fi şart ise:

Bütçe daha yüksek ise:

Wi-Fi şart değilse:

MSI MPG B550 GAMING PLUS AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (kendi anakartım)

MSI B450M Bazooka Max Wi-Fi var, nasıldır? Bilir misiniz? Bir de ATX kasaya mATX anakart takılır mı?

ATX kasaya mATX anakart takılır.

Bu bütçede sırf Wi-Fi için B450 anakart alınması saçma olur, Ethernet kablosu çekmek size çok mu sıkıntı yaratıyor?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı