Skadia
Centipat
Selamlar, ilk defa bir sistem topladım ve sıcaklık değerlerine çok aşina değilim, o yüzden sormak istedim. MSI 2070S Gaming X ekran kartı kullanıyorum (Trio değil 2 fanlı modeli). AAA oyunlarda 72-73 derecelere kadar çıkıyor. (Afterburner ayarladı orijinal hiçbir değerini değiştirmedim, fan hızı %kaçta çalışıyor bakmadım) Bu kart için normal bir ısı mıdır, kasa fanlarını arttırmalı mıyım sizce? Kasa olarak Cooler Master TD500 modelini kullanıyorum fan hızları 850-900 RPM civarında 3 ön 1 egzoz fan mevcut.
Ek olarak R5 3600X işlemciyi stok fanla birlikte kullanıyorum, fan ayarlarında %40'ta olmasına rağmen 2000-2100 RPM gibi değerlere çıkıyor, Extreme moda geçtiğinde ise 3500 RPM'lere kadar çıkıyor ve inanılmaz ses yapıyor. Yüzdesine göre bu RPM hızı abartılı değil mi?
Ek olarak R5 3600X işlemciyi stok fanla birlikte kullanıyorum, fan ayarlarında %40'ta olmasına rağmen 2000-2100 RPM gibi değerlere çıkıyor, Extreme moda geçtiğinde ise 3500 RPM'lere kadar çıkıyor ve inanılmaz ses yapıyor. Yüzdesine göre bu RPM hızı abartılı değil mi?
Son düzenleyen: Moderatör: