2070S için 2400 TL monitör önerisi

Kyras

Kilopat
Makaleler
1
AOC 27G2U modelini aldım ancak pixelleri saydığım için iade etme kararı verdim. 24" olan modelini alayım derken kartım için 2 k monitör önerildiğini fark ettim. Ancak bütçem oldukça sınırlı olduğu için Samsung 144 Hz 4 ms 2 k olan modelini alayım dedim fakat 4 ms olması beni düşündürüyor. (Her türlü oyunu oynamaktayım)
Bütçemi biraz arttırıp Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol almayı düşünüyorum ancak AOC markasına güvenemiyorum. Siz olsaydınız tercihiniz ne olurdu?

Son düzenleyen: Moderatör:
AOC 27G2U modelini aldım ancak pixelleri saydığım için iade etme kararı verdim. 24" olan modelini alayım derken kartım için 2 k monitör önerildiğini fark ettim. Ancak bütçem oldukça sınırlı olduğu için Samsung 144 Hz 4 ms 2 k olan modelini alayım dedim fakat 4 ms olması beni düşündürüyor. (Her türlü oyunu oynamaktayım)
Bütçemi biraz arttırıp Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol almayı düşünüyorum ancak AOC markasına güvenemiyorum. Siz olsaydınız tercihiniz ne olurdu?

AOC kötü bir marka değil ben kullanıyorum bizzat bu monitörü değil ama memnunum bende ki monitörden.

Bütçs biraz artarsa;

Sağlam bir 2K 144Hz

Artmazsa da bu fiyata çok iyi, AOC'un biraz gerisinde kalsa da iyi bir 2K 144Hz

O kartın hakkı 2K, bu yüzden 2K monitör öneririm.

AOC'a da güvenebilirsiniz, 2K'da 27 inch piksel yoğunluğu olarak üzmez. 32 inch bile gayet kullanılabilir.

Gayet yoğun ve keskin olacaktır görüntü.

Bütçs biraz artarsa;

Sağlam bir 2K 144Hz

AOC'a da güvenebilirsiniz, 2K'da 27 inch piksel yoğunluğu olarak üzmez. 32 inch bile gayet kullanılabilir.

Eskisi gibi pixelleri saymam sanırım değil mi? Monitöre 60 Cm uzaktan bakıyorum.
Bütçs biraz artarsa;

Sağlam bir 2K 144Hz

Eskisi gibi pixelleri saymam sanırım değil mi? Monitöre 60 Cm uzaktan bakıyorum.

Şöyle bir hesap yapalım.

1920x1080 = 2.073.600 piksel yapıyor.

2560x1440 = 3.686.400 piksel yapıyor.

Arada %70'den fazla piksel sayısı farkı var. Hiç küçümsenecek bir fark değil.
Pikselleri saymazsınız diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı