Sistem dilini İngilizce'ye değiştirerek.Dün 20H2'ye yükselttim bilgisayarımı. Fakat yükseltmeden sonra Cortana'yı açtığımda böyle bir hata veriyor. Ayarlar'da Cortana sekmesi yok. Nasıl etkinleştirebilirim Cortana'yı?
Single Language sürüm olduğu için değiştiremiyorum.Sistem dilini İngilizce'ye değiştirerek.
Dün bu yazılımdan kontrol etmiştim, devre dışı bırakmadım ama deneyeyim dediğinizi.ShutUp 10 tarzı bir yazılım ile ayarı kapatmış olabilirsiniz. Bağlantıdan yazılımı indirin.
Daha sonra Cortana ayarlarını kontrol edin. Yanlış hatırlamıyorsam dil değiştirmenize gerek yok.
O&O ShutUp10++ - O&O Software GmbH
O&O ShutUp10++: Free antispy tool for Windows 10 and 11 Download Version 1.9.1444, File size 2074KB. Released on: 02/12/2025 O&O ShutUp10++ means you have full control over which comfort functions under Windows 10 and Windows 11 you wish to use, … Continue reading →www.oo-software.com
Eki Görüntüle 869207
Hala aynı hatayı alıyorum.ShutUp 10 tarzı bir yazılım ile ayarı kapatmış olabilirsiniz. Bağlantıdan yazılımı indirin.
Daha sonra Cortana ayarlarını kontrol edin. Yanlış hatırlamıyorsam dil değiştirmenize gerek yok.
O&O ShutUp10++ - O&O Software GmbH
O&O ShutUp10++: Free antispy tool for Windows 10 and 11 Download Version 1.9.1444, File size 2074KB. Released on: 02/12/2025 O&O ShutUp10++ means you have full control over which comfort functions under Windows 10 and Windows 11 you wish to use, … Continue reading →www.oo-software.com
Eki Görüntüle 869207
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.