20K'ya RX5600 - R5 5600 sistem nasıldır?

Bütçe
20.000
4.4'e kadar A520 destekler. 3.5-4.4 standart hızlardır. Hız aşırtma yanı overclock ise anakartın desteği ile mesela hızı 4.6 ya çıkarma ısle mıdır? Bunu sadece b serısı kartlar destekler.

Benim buna ihtiyacım yok ya. Bana normal 4.4 hızını versin yeter. Daha sistem almadım ama şimdiden bakıp fikir ediniyorum. Çok teşekkür ederim bu bilgi için.

Açılış yapıldı ise biraz tecrübenden bahseder misin?

Son düzenleme:

Açılıs yaptim ekran kartı normal 56 57 dereceye cıkıyor oyunda
İşlemci 69 70 oluyor oyunda bence gayet normal AMD'ye göre
Açılış hızı 15 saniye
Bencr gayet iyi sistem
Şu an sadece Minecraft da grafikleri normalin bir tık üstünde test edebildim daha sonra Valorant falan da test edeceğim

Kule tipi soğutucu almak lazım. Ben Metin2 ve Knight Online haricinde başka bir oyun oynamam. 15 saniye çok gibi geldi bana

Kule tipi soğutucu almak lazım. Ben Metin2 ve Knight Online haricinde başka bir oyun oynamam. 15 saniye çok gibi geldi bana

PC'nin açılış hızı 15 bu arada şuan ETS 2 oynuyorum yüksek ayarda 73'ü geçtiğini görmedim

Zaten amd işlemcilerini daha dayanıklı yapıyodur ısıya göre 80 85 i geçmesin daha iyi birde fan hızını arttırmayı bulabilirsem daha iyi olcak

Gözlemlediğim kadarı ile yüksek ısı performansı etkiliyor. Ben Metin2 ve Knight Online oynuyorum. Bugüne kadar hiçbir farklı oyun oynamadım. Metin2 için aynı anda 15 20 Client açabilsin yeter bana.

Hocam bende bunu haftaya alacağım hemen teslim ediyorlar mı mağazada ?

Hocam bende bunu haftaya alacağım hemen teslim ediyorlar mı mağazada?

Bana işlemci ekran kartı yok dediler 1hafta da gelecek dediler ve cuma geldi cumartesi aldım şu an kullandım gayet iyi kırık dökük falan yok erkan kartını takılı gönderiyorlar ve poşetle kutularını da veriyorlar gayet iyi sistem.

Teşekkürler hocam fotoğraf atabilir misiniz kasanın önünü ve içini merak ediyorum da
aynı sistemi haftaya alacağım bende inşallah

Hocam bende bunu haftaya alacağım hemen teslim ediyorlar mı mağazada?

Sakın oradan 5000TL'ye Windows 11 almayın size büyük ihtimalle satmaya çalışacaklar fakat almayın bir USB ve bir baş a bilgisayar ile Windows 11 kurun flasha ve kurun bende öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…