20K'ya RX5600 - R5 5600 sistem nasıldır?

Bütçe
20.000
4.4'e kadar A520 destekler. 3.5-4.4 standart hızlardır. Hız aşırtma yanı overclock ise anakartın desteği ile mesela hızı 4.6 ya çıkarma ısle mıdır? Bunu sadece b serısı kartlar destekler.

Benim buna ihtiyacım yok ya. Bana normal 4.4 hızını versin yeter. Daha sistem almadım ama şimdiden bakıp fikir ediniyorum. Çok teşekkür ederim bu bilgi için.

Daha iyi sistemler var hocam mesela ben bugün mağzdan şunu aldım fakat daha açmadım yarın açacağım.

Açılış yapıldı ise biraz tecrübenden bahseder misin?

Son düzenleme:
Benim buna ihtiyacım yok ya. Bana normal 4.4 hızını versin yeter. Daha sistem almadım ama şimdiden bakıp fikir ediniyorum. Çok teşekkür ederim bu bilgi için.

Açılış yapıldı ise biraz tecrübenden bahseder misin?

Açılıs yaptim ekran kartı normal 56 57 dereceye cıkıyor oyunda
İşlemci 69 70 oluyor oyunda bence gayet normal AMD'ye göre
Açılış hızı 15 saniye
Bencr gayet iyi sistem
Şu an sadece Minecraft da grafikleri normalin bir tık üstünde test edebildim daha sonra Valorant falan da test edeceğim

Açılıs yaptim ekran kartı normal 56 57 dereceye cıkıyor oyunda.
İşlemci 69 70 oluyor oyunda bence gayet normal AMD'ye göre.
Açılış hızı 15 saniye.
Bencr gayet iyi sistem.
Şu an sadece Minecraft da grafikleri normalin bir tık üstünde test edebildim daha sonra Valorant falan da test edeceğim.

Kule tipi soğutucu almak lazım. Ben Metin2 ve Knight Online haricinde başka bir oyun oynamam. 15 saniye çok gibi geldi bana :)

Kule tipi soğutucu almak lazım. Ben Metin2 ve Knight Online haricinde başka bir oyun oynamam. 15 saniye çok gibi geldi bana

PC'nin açılış hızı 15 bu arada şuan ETS 2 oynuyorum yüksek ayarda 73'ü geçtiğini görmedim

Zaten amd işlemcilerini daha dayanıklı yapıyodur ısıya göre 80 85 i geçmesin daha iyi birde fan hızını arttırmayı bulabilirsem daha iyi olcak

PC'nin açılış hızı 15 bu arada şu an ETS 2 oynuyorum yüksek ayarda 73'ü geçtiğini görmedim.

Zaten AMD işlemcilerini daha dayanıklı yapıyordur ısıya göre 80 85'i geçmesin daha iyi bir de fan hızını arttırmayı bulabilirsem daha iyi olacak.

Gözlemlediğim kadarı ile yüksek ısı performansı etkiliyor. Ben Metin2 ve Knight Online oynuyorum. Bugüne kadar hiçbir farklı oyun oynamadım. Metin2 için aynı anda 15 20 Client açabilsin yeter bana.

Daha iyi sistemler var hocam mesela ben bugün mağzdan şunu aldım fakat daha açmadım yarın açcam
Hocam bende bunu haftaya alacağım hemen teslim ediyorlar mı mağazada ?

Bana işlemci ekran kartı yok dediler 1hafta da gelecek dediler ve cuma geldi cumartesi aldım şu an kullandım gayet iyi kırık dökük falan yok erkan kartını takılı gönderiyorlar ve poşetle kutularını da veriyorlar gayet iyi sistem.
Teşekkürler hocam fotoğraf atabilir misiniz kasanın önünü ve içini merak ediyorum da
aynı sistemi haftaya alacağım bende inşallah 🙌

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı