20'lik diş ağrısı için ne yapılmalı?

Ozsoy

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller dilerim. İki haftadır çektiğim problem olan diş ağrısı... İlk önce sağ ön dişlerime vurdu ardından en sağda kendini belli etti. Dilimi götürdüğümde en sağ çenenin köşe tarafında diş fark ettim. Yirmilik olduğunu anladım ve orası da sızlamaya başladı. Ardından bunu sağ orta tarafa da yansıttı. Yani lafın kısası 20'lik diş ağrım mevcut. Çektiren arkadaşlar çok uzun bir süreç mi? 182'den direkt bugün 9.20'ye randevu aldım. Yemek yeme problemi veya konuşmada çok zorluk çeker miyim? Ek olarak iş için rapor veriyorlar mı?

Bende çenem açılmıyordu, yemek yerken de zorlanıyordum, zar zor konuşuyordum. Çektirdim bir hafta içinde yavaş yavaş açabildim, ağrılar da gitti. Çektirin kurtulun.
Hocam böyle olacaksa büyük ihtimal bir hafta çalışamayacağım demek bu. Geçmiş olsun tekrardan bir hafta dinleneceğiz artık.

Doktora göre değişecektir sonuç. İki farklı çekimden birinde bir hafta antibiyotik kullanmak zorunda kaldım, boğazım morardı.

Diğerinde ise bir saat sonra kaynar sıcak hariç her şeyi tüketebilir haldeydim.

Devlette nasıldır doktorlar bilmiyorum.

Ayakta tedavi raporu verebilirler o günlük.

Teşekkürler hocam doktora karşı yorumlar çok iyi umarım süreç hızlı bir şekilde olur.

Benimkiler kolay geçti, ertesi gün hayatıma normal şekilde devam ettim hep.
Teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…