21.000 TL'ye kadar laptop tavsiyesi

Bütçe
21000

GeraltOfAngara

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Yakın arkadaşıma bir Gaming laptop arıyoruz 21bin maksimum limiti ile ki 15K'nın üstü zorlayacağı halde en fazla bu kadar esneyebildi.
Ben kısıtlı bilgim ile araştırarak Victus 3060 - Lenovo Ideapad Gaming 3 3050 Ti - Pavilion 3050 Ti arasında kaldım. Sizlerden buna nasıl bakmazsın diyeceğiniz önerilerinizi bekliyorum çünkü bu ekonomide fazlasıyla ihtiyacımız var. Saygılar.

Kesinlikle bunu tavsiye ederim

Bunu alıp kalan parayla RAM'leri 8x2 yapın hocam.
bence hp victus tercih edilmemesi lazım ekran kartı güze 3060 ama işlemcisi Amd laptopta biraz fazla ısınır bu da ilerleyen süreçlerden problem çıkartır

13. Nesil işlemcili yeni laptoplarda 3050 6gb versiyonlu kartlar olabiliyor bakmanızı tavsiye ederim

Bunu alıp kalan parayla RAM'leri 8x2 yapın hocam.
Açıkçası kendim için olsaydı dediğinizi uygulardım ama parça kalitesi ve ekran kartı w değeri olarak lenova daha iyi diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemem bu victuslarda ekran sallanması vs problemlerini okudum çünkü o konuda bilginiz var mıdır hocam rica etsem

Kesinlikle bunu tavsiye ederim

bence hp victus tercih edilmemesi lazım ekran kartı güze 3060 ama işlemcisi Amd laptopta biraz fazla ısınır bu da ilerleyen süreçlerden problem çıkartır
Ryzen5 5600h - 3050ti lenova 18e felan geliyor hocam sizce aradaki fiyat farkına değecek özellikleri neler

Açıkçası kendim için olsaydı dediğinizi uygulardım ama parça kalitesi ve ekran kartı W değeri olarak Lenovo daha iyi diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemem bu Victus'larda ekran sallanması vs problemlerini okudum çünkü o konuda bilginiz var mıdır hocam rica etsem

Ryzen 5 5600H - 3050 Ti Lenovo 18e falan geliyor hocam sizce aradaki fiyat farkına değecek özellikleri neler

Ideapad'la kalite farkı yok, Victus'un menteşe yapısından dolayı ekran fazla sallanıyor sadece fakat masada kullanımda vs sıkıntı değil. Ekran kartı 95W ve 3060, her türlü daha güçlü.

Açıkçası kendim için olsaydı dediğinizi uygulardım ama parça kalitesi ve ekran kartı w değeri olarak lenova daha iyi diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemem bu victuslarda ekran sallanması vs problemlerini okudum çünkü o konuda bilginiz var mıdır hocam rica etsem

Ryzen5 5600h - 3050ti lenova 18e felan geliyor hocam sizce aradaki fiyat farkına değecek özellikleri neler
Üstte de demiştim Ryzen işlemcilerin bence laptoplarda kullanılmaması gerekli Ryzen işlemciler İntel işlemcilere göre daha fazla ısınır Laptoplarda da işlemcilerin hava alması için yeterli alan bulunmadığı için ilerleyen süreçlerde sıkıntıya neden olabilir bu yüzden Amd işlemci tercih etme laptoplarda

Yeni konular

Geri
Yukarı