21.000 TL'ye POCO X7 Pro 512 GB alınır mı?

Cihaz ile alakalı gördüğüm tek olumsuz bildiri bu olmuştu bunun ilerki süreçlerde operatörler ile birlikte çözülebileceği ve telefonun donanımından kaynaklı olmadığını yaptığım araştırmalar ile gördüm ve bu sorunda her kullanım da yaşanmıyor. Umarım yaşayacağım bir aksaklık olmaz.
Yazilim, kamera, panel, vb. Konularda rakiplerinin gerisinde. Tek avantaji chipseti ve oyun performansi. Karar senin.

Cihaz ile alakalı gördüğüm tek olumsuz bildiri bu olmuştu bunun ilerki süreçlerde operatörler ile birlikte çözülebileceği ve telefonun donanımından kaynaklı olmadığını yaptığım araştırmalar ile gördüm ve bu sorunda her kullanım da yaşanmıyor. Umarım yaşayacağım bir aksaklık olmaz.

Sorun maalesef donanımsal ve operatorle vb alakası yok. Sonradan oluşan veya sonradan düzelen bir durumda değil.

İphone 8 den kötü olmadığı donanımından bile belli , stabil olmayışını daha detaylı belirtirseniz sevinirim

Yazilim olarak vasat, HyperOS agresif ve ağır bir yazılım özellikle HyperOS for POCO dahada agresif. Uzun kullanımda genel anlamda vasat cihazlar. Malzeme kalitesi ve işçiliğide vasat. Ayrıca arka kamerası berbat denemez ancak oldukca vasat. Ön kamerası berbat direkt olarak. Kamerasında stabilite konusunda problem yasayanlarda var ancak kronik değil yüksek ihtimal. Bu fiyata bu donanımı herhangi bir cihazın kaliteli biçimde vereceğini düşünmek hata.

Cihaz ile alakalı gördüğüm tek olumsuz bildiri bu olmuştu bunun ileriki süreçlerde operatörler ile birlikte çözülebileceği ve telefonun donanımından kaynaklı olmadığını yaptığım araştırmalar ile gördüm ve bu sorunda her kullanım da yaşanmıyor. Umarım yaşayacağım bir aksaklık olmaz.

iPhone 8'den kötü olmadığı donanımından bile belli, stabil olmayışını daha detaylı belirtirseniz sevinirim

Telefonun tek albenisi işlemcisi ve bataryası. Yazılımı çöp, kamerası çöp falan falan. Şebeke sorunları yaşayan birçok kişi gördüm.

Stabil bir telefon istiyorsanız S24 FE tercih edin.

Ayrıca bilgilendireyim işlemcisinin gücüne aldanmak hata bu cihazın. Verimlilik çekirdekleri olmayan bir işlemci, small verimlilik çekirdekleri yok ve bütün çekirdekleri büyük. Verimlilik sorunları olan bir işlemci ve X7 Pro'da ki gibi vasat bir soğutma sistemiyle birleşince iyi işler çıkmıyor ortaya. Donanımı doldurup göz boyuyurlar.

Oyun oynanmayacaksa A56 alinmali demek dogru degil, surekli surekli oynanmiyorsa oyun performansi gayet yeterli olur A56 ve Honor 400'ün. Yatıp kalkıp oyun oynayan birisi ancak F6 tercih etmeli.
Öyle, yazacaktım ancak unutmuşum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı