21.000TL yazılım, video montaj ve oyun için laptop önerisi

Bütçe
21000

Bora9031

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi 21000₺'ye laptop önerir misiniz? Oyun çok oynayan biri değilim sadece ara da bir Valorant oynuyorum. O kadar genel olarak laptop taşınabilirliği iyi olmalı tasarım / video montaj / yazılım alanlarında kullanılacak kendimde bulabilirim ama zamanım çok yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da belirttiğim gibi 21000₺'ye laptop önerir misiniz? Oyun çok oynayan biri değilim sadece ara da bir Valorant oynuyorum. O kadar genel olarak laptop taşınabilirliği iyi olmalı tasarım / video montaj / yazılım alanlarında kullanılacak kendimde bulabilirim ama zamanım çok yok.

Tasarım ve taşınabilirlik bunlarda sorun olabilir.

Çanta mouse kampanyası var. Olmayan hali ile fiyatı eşit. Buna bakabilirsin tasarımı sade.

Çanta mouse kampanyası var. Olmayan hali ile fiyatı eşit. Buna bakabilirsin tasarımı sade.

Peki hocam çok ağır mı? Şu an kullanıyor musunuz? Aslında taşınabilirlik çok önemli değil fakat çok ağır olsun istemiyorum.

Peki hocam çok ağır mı? Şu an kullanıyor musunuz? Aslında taşınabilirlik çok önemli değil fakat çok ağır olsun istemiyorum.

Hocam siz nasıl bir laptop arıyorsunuz

bu laptop a bakabilirsiniz

Tasarım ve taşınabilirlik bunlarda sorun olabilir.

Şu an bu modeli kullanıyorum çok memnum video edit yazılım ve oyun için almıştım ihtiyaçlarımı karşılıyor öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı