21-22 bin TL monitör dahil sistem önerisi

Bütçe
21-22 bin TL

friedrichh

Centipat
Daha fazla  
Birkaç ay önce bir laptop aldım, outlet bir üründü fakat şimdi de iki kere garantiye gittikten sonra iade kabul edildi, şimdi iki seçeneğim var;

Ya üstüne 4500TL daha ekleyip üst model alacağım (3050 ekran kartı işlemci değişiyor sadece)
Ya da masaüstü bir sistem alacağım.

Önerinizi bekliyorum kafam biraz karışık diyebilirim, oynadığım oyunlar (GTA 5, LoL, Valorant, CS2 ve Call of Duty)
Buna göre bir sistem istiyorum, bütçe biraz kısıtlı işinizi zorlaştırıyorum biraz, kusura bakmayın şimdiden çok teşekkür ederim.

Teşekkürler hocam bu sistem aklımda duruyor şimdilik ama başka önerilerede bakıyorum sonra pişman olmamak için.

Teşekkürler hocam bu sistem aklımda duruyor şimdilik ama başka önerilerede bakıyorum sonra pişman olmamak için.

Hocam bu civarlarda en iyisi bu 4060 bulursunuz ama 2. el 60Hz bir monitör kullanırım diyorsanız.

i3 çok önermem ne kadar yeni nesilde olsa i5 veya üstü temelli bir şey bakın veya sonradan gerekirse değiştirirsiniz.

i3 13. nesil eski nesil değil yani.

Hocam bu civarlarda en iyisi bu 4060 bulursunuz ama 2. el 60Hz bir monitör kullanırım diyorsanız.

i3 13. nesil eski nesil değil yani.

İşlemcide ve ekran kartında hiçbir sorunum yok hocam 4060 aklımın bir köşesinde duruyor bütçeyi biraz daha arttirabilirsem almaktan hiç çekinmeyeceğim bir karttır, ikinci el 60Hz monitör en son çarem hocam rekabetçi oyunlar oynuyorum o yüzden 144Hz tercih edebilirim.

İşlemcide ve ekran kartında hiçbir sorunum yok hocam 4060 aklımın bir köşesinde duruyor bütçeyi biraz daha arttirabilirsem almaktan hiç çekinmeyeceğim bir karttır, ikinci el 60Hz monitör en son çarem hocam rekabetçi oyunlar oynuyorum o yüzden 144Hz tercih edebilirim.

Attığım monitör pivot 0.5ms ve 180Hz
O bilgisayar ile birleşince mükemmel olurlar.

Attığım monitör pivot 0.5ms ve 180Hz.
O bilgisayar ile birleşince mükemmel olurlar.

Biliyorum hocam, sizinle aynı düşüncedeyim bunun tek eksi yanı eve kargolamamaları, gidip bizzat kendim almam gerekiyor ama bu da benim için bir sorun değil sadece alternatiflerede baktığım söylenebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı