Merhaba araştırmalarım sonucu kafama yatan model bu fakat çok soru işaretlerim var ROG STRIX'i pek öven yok siz ne düşünüyorsunuz ne önerirsiniz başka?
3060'lı ve Ryzen 7 6.nesil isterdim fakat bu bütçeye yok sanırım.
Acer Nitro 5 AN515-57 NH.QEWEY.002 i5-11400H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer Nitro 5 AN515-57 NH.QEWEY.002 i5-11400H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Notebook arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Hocam monsterdan uzak duruyorum şuanki pc o bozuldu en sonunda komple . 22 23 den yukarı çıkamıyorum . Strix in işlemcisi çok mu kötü ? Öyle ağır oyunlar oynayan birisi değilim genelde yazılım çalışacağım. Acer da kafama yatmıyor olumsuz yorumlar çok forumlarda
Acer Nitro 5 AN515-46-R1CM Notebook NH.QGXEY.003 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Hocam Monster'dan uzak duruyorum şu anki PC o bozuldu en sonunda komple. 22 23'ten yukarı çıkamıyorum. STRIX'in işlemcisi çok mu kötü? Öyle ağır oyunlar oynayan birisi değilim genelde yazılım çalışacağım. Acer da kafama yatmıyor olumsuz yorumlar çok forumlarda.
Dediğim gibi fazla kötü değil ama eski bir işlemci bence pek mantıklı değil, kullandığınız Monster modeli neydi? Belki Clevo kasa olabilir V19 tongfang kasa sıkıntı çıkarmaz Acer'le ilgili ne gibi olumsuz yorumlar gördünüz ki? 2020 sonrasi Nitro modellerinde çoğu şeyi düzelttiler.