Büyük ihtimalle bunu alacağım teşekkürler.
Aldığınızda sıcaklık ve ölü pixel testini yapın. İlk 14 gün iade hakkınız olduğu için sorunları tespit edin ilk günden.
Büyük ihtimalle bunu alacağım teşekkürler.
Aldığınızda sıcaklık ve ölü pixel testini yapın. İlk 14 gün iade hakkınız olduğu için sorunları tespit edin ilk günden.
Açtıktan sonra iade hakkım devam ediyor mu ki hocam?
Evet, 14 gün boyunca koşulsuz iade hakkınız var. İade red edilirse tüketici hakem heyetine başvurun. İade ederken sorunlu olduğunu belirtmeniz yeterli zaten sıkıntı yapmaz.
Nitro V15 tercih etmeyin.
Rehber: Acer Nitro serisinin yaşadığı değişim ve 2023 modelleri
Öncelikle herkese merhaba, normalde Nitro V15 modeli hakkında bilgilendirme konusu açacaktım fakat Nitro 16 falan da bu sene gelmişken (2023) genel bir konu yapayım dedim. Keyifli okumalar. Konuya giriş; Giriş seviyesi Gaming laptop tarafında Acer markasının normalde sadece "Nitro" adı altında...www.technopat.net
Hocam benim için öyle çok detaylı şeyleri önemli değil internetten araştırdığımda benim ihtiyaçlarımı karşılıyor bu modelde aşırı ısınma mı oluyor ben pek anlamadım da?
Sıcaklık değerleri normal. Siz yine de emin değilseniz Lenovo LOQ alıp RAM takviyesi yapın. Pişman etmeyen bir model kendisi.
Öncelikle herkese merhaba, normalde Nitro V15 modeli hakkında bilgilendirme konusu açacaktım fakat Nitro 16 falan da bu sene gelmişken (2023) genel bir konu yapayım dedim. Keyifli okumalar. Konuya giriş; Giriş seviyesi Gaming laptop tarafında Acer markasının normalde sadece "Nitro" adı altında...www.technopat.net
Sıcaklık değerleri normal. Siz yine de emin değilseniz Lenovo LOQ alıp RAM takviyesi yapın. Pişman etmeyen bir model kendisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.