21 yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı

Gerald_Emo

Hectopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
21 yaşıma girdim bir kızın elini bile tutmadım askerliğimi bitireli 44 gün oldu 27 gündür kaynakçılık işinde çalışıyorum. Ortamımda hiç kız yok veya sosyal medya hesaplarımdan kıza istek atsam bile kabul etseler bile karşılıklı olmuyor. Bir kıza yazsam bile görüldü bile yemiyorum. Dışa dönük birisiyim böyle giderse bir kızla sevgili olmayı bırak arkadaş olacağımı bile düşünmüyorum. Hangi kızla konuşsam ya arkadaş oluyorlar açılınca reddediliyorum veya bana eski sevgilisini anlatıyorlardı. Canıma tak etmişti depresyonun verdiği şeyle askere gittim geldim daha çok canım sıkılmaya başlıyor ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
21 yaşıma girdim bir kızın elini bile tutmadım askerliğimi bitireli 44 gün oldu 27 gündür kaynakçılık işinde çalışıyorum. Ortamımda hiç kız yok veya sosyal medya hesaplarımdan kıza istek atsam bile kabul etseler bile karşılıklı olmuyor. Bir kıza yazsam bile görüldü bile yemiyorum. Dışa dönük birisiyim böyle giderse bir kızla sevgili olmayı bırak arkadaş olacağımı bile düşünmüyorum. Hangi kızla konuşsam ya arkadaş oluyorlar açılınca reddediliyorum veya bana eski sevgilisini anlatıyorlardı. Canıma tak etmişti depresyonun verdiği şeyle askere gittim geldim daha çok canım sıkılmaya başlıyor ne yapmalıyım?
Gerek yok olacağı varsa o kişiyle bir şekilde rast gelir tanışırsınız zaten. İş ortamınızda kız yok diye sosyal medyadan tanımadığınız insanlara ileride ilişki yapmak amaclı istek atıp beklentiye girmek saçma. Ki buradan doğacak bir ilişki ileride sıkıntı çıkartır. Karşı taraf konuşmaya devam ediyorsa tamamen çıkar amaçlıdır. Sosyal medyadan tanıştığınız biriyle.

İyi bir yaşam için illa partner edinmek zorunda değilsiniz.

Gerek yok olacağı varsa o kişiyle bir şekilde rast gelir tanışırsınız zaten. İş ortamınızda kız yok diye sosyal medyadan tanımadığınız insanlara ileride ilişki yapmak amaclı istek atıp beklentiye girmek saçma. Ki buradan doğacak bir ilişki ileride sıkıntı çıkartır. Karşı taraf konuşmaya devam ediyorsa tamamen çıkar amaçlıdır. Sosyal medyadan tanıştığınız biriyle.

İyi bir yaşam için illa partner edinmek zorunda değilsiniz.

Cinsellik olsun veya hayat arkadaşı istiyorum.

Aciziz. Ne önersek boş. Beynimiz ve bedenimiz o kadar aciz ki, uzun uzun metin yazdım ve silip bunu yazmaya başladım.

Sen, birilerine bir şey hissedersen bunu söylersin. Olursa olur, olmazsa olmaz. Bu kadar basit. Acı verebilir ama çözüm üretemeyiz.

21 yaşındasın, 31 değil. Zaten aşk meşk işleri genelde senin yaşında başlıyor. Ortamında kız yok, bunun önemi yok zira çalışma ortamından sevgili yapmak akıl işi değil ama işten kalan vakitte bir şekilde kendine ortam yaratman gerekiyor. Kurs olur, etkinlik olur, sergi olur vs. Bunları kızlar için yap demiyorum bu arada, ilgin olan konulardaki etkinliklere katıl diyorum sadece.
Bir diğer konu ise sosyal medya yürümeleri genelde sonuç vermez. Çünkü arz-talep çok dengesiz. Sana belki de 3 yılda gelen mesaj, bir kıza bir günde geliyor. Profilin çok iyi değilse, takipçi sayın azsa işin yaş biraz. Yürüyeceksen de isteğini kabul edene pat diye yürüyor olabilirsin. Bu karşı tarafa direkt abazan sinyali verebiliyor. Tak diye yürümek yerine uygun anı kollayıp üzerine konuşabileceği bir hikaye attığında oradan yürümelisin. Örneğin bir kafeden kız hikaye attı, bunun üzerine ''geçenlerde gitmiştim, kahvesi... '' diye bir şey açabilirsin.
Konuştuğun kızlar arkadaş oluyorsa bunun sebebi sensin. Demek ki arkadaşça yaklaşıyorsun. Öncelikle aklından çıkarman gereken bir şey var: ''Önce arkadaş olayım, sonra açılırım''.
Bir kızla sevgili olmanın en zor yolu o ilişkiyi arkadaş ilişkisinden sevgili ilişkisine çevirmektir. Baştan niyetini belli etmen, arkadaş gibi davranmaman gerekiyor. Bunun için altın tavsiye mesajlaştığın bir kızla mesaj işini uzatmamak olacaktır. Kısa sürede onu buluşmaya çağırman gerekiyor. Buluştuğunda da arkadaş/kanka gibi davranmayacaksın. Kız eski manitasını anlatırsa bunu dinlemek istemediğin söyleyeceksin, kızı başka konularda konuşturacaksın ve fiziksel temas etmeye çalışacaksın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı