21 yaşında üniversiteye gidilir mi?

Tam tersi kızlar senden 2-3 yaş genç olacak sende daha olgun erkek görüneceksin. Çok can yakarsın Kral işi biliyorsun
Gülmek ve üzülmek arasında bir yerlerde sıkıştırdınız beni hocam.

Üniversitede her yaştan kişi var. Hiç sorun olmaz.

Ben yaşıma göre olgun biri de değilim. Lisede sınıftakilerden sadece 2 yaş büyüktüm diye dalga geçildim.

Kimse sormuyor kimsenin umurunda değil diyorum hocam bir insanla arkadaşlık yapacağın zaman yaşı büyükse yapmayacak misin senden büyüğü de olacak kucugu de olacak kimse takmaz onu takan varsa sen onu takma zaten üniversite tamamen ayrı bir dünya lise ile kiyaslamak saçma.

Lisedeyken üniversiteye 17 yaşında başlayan bir hocam vardı. En büyük pişmanlıklarından biri olduğunu söylerdi. O ne olup bittiğini anlayana dek üniversite hayatı bitmişti. Daha olgun yaşlarda gitmek kesinlikle daha iyi. Hemen okulu bitirip hayata atılayım kafasında olmanın bir manası yok, öyle ya da böyle zaman geçiyor, tadını çıkar.

Ben yaşıma göre olgun biri de değilim. Lisede sınıftakilerden sadece 2 yaş büyüktüm diye dalga geçildim.
Üniversitede sosyal ortamı kendiniz isterseniz kuruyorsunuz lisedeki gibi mecburi bir sosyal yapının içinde değilsiniz

Ben 1 sene geç gitmiştim ve hazırlık senemde sınıfımın %80'i benim ile yaşıttı. Bu lise değil ki kimse birine yaşından dolayı laf etsin. Bu sene son senemdi ve sınıfımda ilkokul öğretmeni olan kadın ve belediye de çalışan bir adam bile vardı. Kafaya takmalık bir durum kesinlikle yok.

Ben bide birşey daha soracam sizlere, bayağı bi cevap gelmiş çünkü.

Üniversitede bir kızla tanışıp sevgili olanınız varmı? Yani ordaki kızlar yalnız takılıyorlar mı? Lisede aşk olayı pek gerçek olmuyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…