2100₺ monitör tercihi

4. monitörü kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim. Merak ettiğim sormak istediğin bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım . Şimdiden hayırlı olsun.
4 cevapta da 4.monitör dendi sanırım ben de onu tercih edeceğim. Sormak istediğim, ben monitörden fazla anlamıyorum yani ghosting, glow, ışık sızması bulutlanma falan gibi milyon tane şey okudum farklı monitörler hakkında. Ben sonuçta monitörün dibine girip acaba çok hızlı mouse kaydırsam beyaz iz kalır mı falan diye bakmayacağım normal kullanıcı gibi kullandığım sürece beni rahatsız edecek bir şey olmaz değil mi? Siz herhangi bir sorun yaşadınız mı dediğim konularda, beyaz renk siyah renk sorunu ışık bilmemne yapması falan gibi?

Canınızı sıkacak hiçbir sorun yasamazsınız. Ben kendi monitörüm adına konuşayım bende olan tek şey ışık sızması onu da ortamı kapkaranlık yapıp arkaplanda siyah yapmadığın sürece fark etmiyorsun. Normal kullanımda hiçbir sekilde fark edilmiyor.

Canınızı sıkacak hiçbir sorun yasamazsınız. Ben kendi monitörüm adına konuşayım bende olan tek şey ışık sızması onu da ortamı kapkaranlık yapıp arkaplanda siyah yapmadığın sürece fark etmiyorsun. Normal kullanımda hiçbir sekilde fark edilmiyor.
Teşekkür ederim cevabınız için. Başka bir foruma daha yazmıştım orada da 2.monitör tercihi belirten birkaç kişi çıktı şuan %70 4.monitör %30 2. gibi düşünüyorum kısa zamanda karar verip alacağım. Tekrardan cevap veren herkese teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı