2100 TL sistem tavsiyesi

Burak Erol

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bütçem 1950 TL idi 2100'e kadar çektim, monitör dahil olduğu için bu fiyata monitör, klavye ve hoparlör dahilinde bir sistem toplar mısınız? Mouse'um var. Şimdiden sağolun, sistemi büyük ihtimal yarın alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin oyun odaklı olarak kurdum. Sistemdeki önemli parçalara bütçe açabilmek için çok pahalı klavye ve hoparlör tercih etmedim ama bunlar da işinizi görecektir. DVD sürücü eklemedim zaten ekledğinizde bile bütçeyi aşmıyor. Kısaca bu sistemi tavsiye ederim.

Adsız.jpg

Yukarıda belirtilmiş olan sistem önerisinde,

Ekran kartı : 280x yerine 285 tercih edilmeli. Çünkü hem daha ucuz (50 TL fark) , hemde daha ileri teknoloji.

Ram : 8 gb yerine 4 gb alınabilir. Çünkü 4 gb günümüzde ki oyunlara yeterli bir seviye. Buradan da 100 küsür TL daha kar ediliyor.

Gerekli düzeltmeler yapılınca 100 lira daha bütçen oluyor. Onunla kulaklık, oyun, vs istediğini alabilirsin. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı