mertbozzkurt
Hectopat
Daha fazla
Zaten şuanlık kasayı topluyorum daha sonradan ekipmanları değiştiririm şimdilik amacım düşük bütçeye göre güncel bir sistem toplamak bu arada Asus GTX950 arasındaki farkı vermeye değer mi ?Ekipmanları dokunman hissetmen ekran kartına 500 TL fazla vermenden çok daha güzel bi his inan bana
Msi'ın anakartları tam e-spor ile ilgilenen oyuncular ile hazırlanmış. Eternet girişi bile özel hazırlanıyor. O girişide şöyle güzel bir kablo al. Ping-Lag denen şey hayatından çıkar
Şimdi sana şöyle diyim... H110M Gaming + i3 6100 + 750 Ti Bu sistemin toplamı 1900 TL'ye geliyor. 950 GTX ve 750 GTX arasında uçurumlar kadar fark yok. GTX 950 biraz daha fazla performans verir. Yeni çıkan bir ekran kartıdır ve Dx12 desteğine sahiptir. Eğer ki 2100 TL'nin yanında ben para biriktirip ekipmanlarımı kesin alabilirim diyorsan. Tabii ki GTX 950 tercih et ileriye dönük bir sistem olur ama söylediğim gibi aralarında çok fark yoktur.Zaten şuanlık kasayı topluyorum daha sonradan ekipmanları değiştiririm şimdilik amacım düşük bütçeye göre güncel bir sistem toplamak bu arada Asus GTX950 arasındaki farkı vermeye değer mi ?
Bu ara ben Msi öneriyorum. Almışken hepsini Msi al. İlerde bir sorun çıkarsa umarım çıkmaz. Garantiye gidiceksin. Muhattabın sadece Msi olur.Zaten şuanlık kasayı topluyorum daha sonradan ekipmanları değiştiririm şimdilik amacım düşük bütçeye göre güncel bir sistem toplamak bu arada Asus GTX950 arasındaki farkı vermeye değer mi ?
O zaman topladığım sistemi alayım madem en az 1900tl veriyorum iyi bir şey olsunŞimdi sana şöyle diyim... H110M Gaming + i3 6100 + 750 Ti Bu sistemin toplamı 1900 TL'ye geliyor. 950 GTX ve 750 GTX arasında uçurumlar kadar fark yok. GTX 950 biraz daha fazla performans verir. Yeni çıkan bir ekran kartıdır ve Dx12 desteğine sahiptir. Eğer ki 2100 TL'nin yanında ben para biriktirip ekipmanlarımı kesin alabilirim diyorsan. Tabii ki GTX 950 tercih et ileriye dönük bir sistem olur ama söylediğim gibi aralarında çok fark yoktur.
Bu ara ben Msi öneriyorum. Almışken hepsini Msi al. İlerde bir sorun çıkarsa umarım çıkmaz. Garantiye gidiceksin. Muhattabın sadece Msi olur.
Topladığın sistemi alırsan 1800 TL çöpte demektir.O zaman topladığım sistemi alayım madem en az 1900tl veriyorum iyi bir şey olsunİlginiz için teşekkürler
Ben sana sinerjiden fiyat çıkartayım 1dk ^^Topladığın sistemi alırsan 1800 TL çöpte demektir.
O zaman topladığım sistemi alayım madem en az 1900tl veriyorum iyi bir şey olsunİlginiz için teşekkürler
1-Dostum 150 TL daha verip B150M Bazooka alman yararına olur diye düşünüyorum.
2-O İşlemci eski nesil onun yerine aynı fiyata i3 6100 alırsan çok daha iyi olur.
3-DDR3 bir RAM alman uzun vadede paranın cebinde kalmasını sağlayacaktır.
İşlemci: Intel Core i3 6100 Soket 1151 3.7GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci
Anakart:
MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Anakart
RAM:
GSKILL 8GB (1x8GB) Aegis DDR4 2133Mhz CL15 1.2V Tek Modül Ram (Bu arada bu Ram ile senin seçtiğiniz Anakart uyumsuz benim önerdikleri alman senin yararına olacaktır)
Zalman R1 1xUSB3.0, 2xUSB2.0 Midi Tower Kasa FiyatıO zaman topladığım sistemi alayım madem en az 1900tl veriyorum iyi bir şey olsunİlginiz için teşekkürler
Haklısınız H110M Pro-Vd ile karıştırmışım ancak biraz daha koyup MSİ Gtx950 almak daha iyi olmaz mi ? Ve kasayı da sinerjiden halletsekTopladığın sistemi alırsan 1800 TL çöpte demektir.
Ben sana sinerjiden fiyat çıkartayım 1dk ^^
Eki Görüntüle 156045
Evet hocam farkettim ama edit süresi dolmuştuDDR4 ram demek istediniz herhalde
İlk kasadan söz edeyim. Zalman R1 Geniş Güzel ve Fanları kaliteli bir kasadır. Fiyatı da uygundur. Sinerjide Psu'suz satılmamaktadır. İlla Sinerjiden alalım diyorsan. Zalman Z3 Plus al. Kasayı heriflere toplatma. İkinci el parça takmayacakları ne malum. Parçalar kutusunda ve garantileri ile gelsin. Garanti numarasıyla ürün numarasının uyuştuğuna dikkat et. Uzman biri elbet bulursun. Tanıdığın yardım eder. Toplarken Hem zevk alırsın. Hem öğrenirsin. Sakın Psu'lu kasa alma. 450w Corsair +80 Psu. Ucuzluk ve Kalite olarak. En iyi psudur. Ram - Ssd - Hdd'de aynı şekilde Ucuz ve kalitelidir. 5-10 lira az vericem diye. Ne Ram'i Ne SSD'yi Ne HDD'yi Ne Psu'yu değiştir.Haklısınız H110M Pro-Vd ile karıştırmışım ancak biraz daha koyup MSİ Gtx950 almak daha iyi olmaz mi ? Ve kasayı da sinerjiden halletsek