2100 TL'ye masaüstü sistem tavsiyesi

İşlemci oyunda yaramıyor öyle mi? Gtx 770'e takacaksın 32 nm 3 milad öncesinde kalmış işlemciyi. Seni ne kadar idare edeceği belli değil? Ayrıca hala 6 çekirdek kullanan oyun yok. Tam performans bile veremezken, 22nm yeni teknoloji bir işlemciyi bırakıp onu aldıracaksan, o senin bileceğin iş. Ayrıca, gtx 770 r9 280x'den iyi değildir. Hem de daha az para. Asıl siz yazdığınız bilginin doğruluğunu öğrenin, üslubunuza çeki düzen verin, iyi forumlar.

Uzun süre gidecek bir sistem istiyosan işlemciden kıs karta aban. Ama 7 yıl sonra çıkan oyunlarda bırak ultra oynamayı oyunu açamazsın o bütçeyle haberin olsun.

Bütçenizi biraz aştı ama buyrun ;
SİSTEM.jpg

@Serhat Yücel r9 280x'den fazla yatırım yapılmaz fx-6300'e. İşlemciyle ekran kartı arasında en fazla 2 segment fark olmalıdır ki, senin attığın ekran kartıyla 3 segment fark var. Ayrıca, o anakartın LE modelinin mosfet soğutması yok. Kırpılmış bir model de diyebiliriz. Düz olanı alın.

Çok değil aslında, sadece merak ediyorum açıkçası dedim dikkat ederseniz. Başlığı açan arkadaşa böylelikle daha çok yardımcı olmuş olabilirsiniz diye düşündüm, nitekim öyle de oldu sanırım. Kimsenin bilgisini 2-3 postundan tespit edebilecek kapasitede değilim, fakat bilginiz olduğu aşikar. Konuya yardımcı olmak için gelen arkadaşların önerilerini eleştirmek yerine nedenleriyle kendi sisteminizi yazmanız daha hoş olmuş.

Çok değil aslında, sadece merak ediyorum açıkçası dedim dikkat ederseniz. Başlığı açan arkadaşa böylelikle daha çok yardımcı olmuş olabilirsiniz diye düşündüm, nitekim öyle de oldu sanırım. Kimsenin bilgisini 2-3 postundan tespit edebilecek kapasitede değilim, fakat bilginiz olduğu aşikar. Konuya yardımcı olmak için gelen arkadaşların önerilerini eleştirmek yerine nedenleriyle kendi sisteminizi yazmanız daha hoş olmuş.

Bir kusurumuz oldu ise, kusura bakmayın. İyi forumlar.

@ersel456 bey çok bilmiş konuşuyorsunuz evet işlemci oyunda ekran kartı kadar parlamıyor bu foruma yeni katıldım diye sizden az bildiğimi falan sanmayın sizin yaşınız kadar sistem toplamışlığım vardır belkide 2 katı kadar. Nvidia destek konusunda çok daha iyi AMD'den sürücüleri de çıkarmada keza Nvidia sorunsuz bana gelip burda 5 FPS'nin lafını etmeyin ;)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı