ErenBcn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 1.097 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #21 Keşke takas sistemi olsa. Sıkıldığımızda başka oyuncularla değerinde bir skinle takaslayabilsek.
Xaxes Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 20 Şubat 2022 #22 Bana göre Işık Muhafızları Vandal çok animasyonlu sanki ''Bak animasyon koydum'' demek için yapılmış gibi, ama yine de zevkler ve renkler tartışılmaz.
Bana göre Işık Muhafızları Vandal çok animasyonlu sanki ''Bak animasyon koydum'' demek için yapılmış gibi, ama yine de zevkler ve renkler tartışılmaz.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2022 #23 ErenBcn dedi: Keşke takas sistemi olsa. Sıkıldığımızda başka oyuncularla değerinde bir skinle takas edebilsek. Genişletmek için tıkla... O zaman para kazanamazlar.
ErenBcn dedi: Keşke takas sistemi olsa. Sıkıldığımızda başka oyuncularla değerinde bir skinle takas edebilsek. Genişletmek için tıkla... O zaman para kazanamazlar.
Xaxes Centipat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 243 Çözümler 2 20 Şubat 2022 #24 ErenBcn dedi: Keşke takas sistemi olsa. Sıkıldığımızda başka oyuncularla değerinde bir skinle takaslayabilsek. Genişletmek için tıkla... Güzel olurdu ama @mustaine hocamın dediği gibi para kazanamazlar.
ErenBcn dedi: Keşke takas sistemi olsa. Sıkıldığımızda başka oyuncularla değerinde bir skinle takaslayabilsek. Genişletmek için tıkla... Güzel olurdu ama @mustaine hocamın dediği gibi para kazanamazlar.