2175 VP'ye hangi Vandal alınabilir?

510095

Hectopat
Makaleler
2
Şu an sizce 2175'ye hangi vandal alınabilir? RGX, asil, yağmacı sevmiyorum. Gaia, kaosun başlangıcı, ışık muhafızı, iyon hoşuma gidiyor.

Saydıkların içerisinde sadece iyon olmayan birisi olarak tecrübelerim şunlar: Kaosun kill sesleri çok güzel inceleme animasyonu on numara ama çok dikkat dağıtıyor. 8/10 ışık muhafızının animasyonları kill sesleri falan güzel fakat silahın sesi bir değişik güzel gibi ama çok hoşuma gitmedi. 7/10 yağmacı tam bir klasik 9/10 gaia da gayet güzek sesleri efektleri oldukça, hoş 7/10 asil artık eskidi fakat halen güzel bir tercih. 7/10 RGX kişiye göre değişir, favorilerimdendir. Sen beğenmediğini söylemişsin fakat kendi görüşüm 8/10 iyon güzel fakat renk seçenekleri, çok tırt mavi ve beyazı harici kullanılmaz. Onun harici gayet güzel bir skin 7/10 yıldız belası vandal, şu sıralar favorim bayağı hoş skin 8/10 zamanın ötesi vandalı. Bir türlü beğenemedim renkleri ve diğer şeyler. Benlik değil 5/10 senin saydıkların ve harici benim aklıma gelenler bunlar başka bir sorun varsa memnuniyetle cevaplarım dostum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sihirpunk One tap için gayet güzel geldiği sırada param yoktu. Alamadım, 7/10 oni vandal da gayet güzel bir skin ama şu sıralar sarmıyor. 7/10 delipop tam bir modern klasik, kesinlikle koleksiyonunda olmalı .9/10 neptün biraz değişken bir skin, kişiden kişiye değişir. Bence fiyatı hak etmiyor, en azından ölüm animasyonu isterdim. Ben açıkçası 5/10 Yitik Vandal benim için ortalama 6/10 köken, tam anlamıyla saçma sapan bir skin hiç kaliteli gözükmüyor ve renkleri de çok saçma 3/10 soğuk çelik belki alınabilir. Durduğu yerde buzlanıyor ve kill animasyonu güzel, 6/10 bunlar da tekrardan aklıma gelenler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı