Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 2 Mayıs 2021 #11 Linuxginar dedi: Tabi, hatta bir isteğe bağlı güncelleme yaptım bile. Winver bile 21H1 gösteriyordu zaten. Genişletmek için tıkla... Peki performans sıkınıtısı olur mu zaten PC çöp iyice çöp olmasın işlemci oyun oynarken 100 dereceye çıkıyor zaten bir de bu güncelleme ile 110 derecelere çıkmasın?
Linuxginar dedi: Tabi, hatta bir isteğe bağlı güncelleme yaptım bile. Winver bile 21H1 gösteriyordu zaten. Genişletmek için tıkla... Peki performans sıkınıtısı olur mu zaten PC çöp iyice çöp olmasın işlemci oyun oynarken 100 dereceye çıkıyor zaten bir de bu güncelleme ile 110 derecelere çıkmasın?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Mayıs 2021 #12 Arıcan dedi: Bir program aracılığı ile yapmış. Genişletmek için tıkla... Bu yanlış bir tabir. Kullandığımız paket resmi Microsoft güncellemesi. Enablement Package olarak geçiyor. Zaten indirme yeri de Microsoft sunucuları.
Arıcan dedi: Bir program aracılığı ile yapmış. Genişletmek için tıkla... Bu yanlış bir tabir. Kullandığımız paket resmi Microsoft güncellemesi. Enablement Package olarak geçiyor. Zaten indirme yeri de Microsoft sunucuları.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.482 Makaleler 1 Çözümler 16 2 Mayıs 2021 #13 Recep Baltaş dedi: Bu yanlış bir tabir. Kullandığımız paket resmi Microsoft güncellemesi. Enablement package olarak geçiyor. Zaten indirme yeri de Microsoft sunucuları. Genişletmek için tıkla... Öğrenmem iyi oldu. Sürprizbozan: konu dışı bugün en şanslı günüm ilk defa Recep Baltaş konuma yorum bıraktı
Recep Baltaş dedi: Bu yanlış bir tabir. Kullandığımız paket resmi Microsoft güncellemesi. Enablement package olarak geçiyor. Zaten indirme yeri de Microsoft sunucuları. Genişletmek için tıkla... Öğrenmem iyi oldu. Sürprizbozan: konu dışı bugün en şanslı günüm ilk defa Recep Baltaş konuma yorum bıraktı
454561 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 674 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #14 Peki Technopat'ın YouTube'da yayınladığı video ile mi yapayım bekleyeyim mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Mayıs 2021 #15 454561 dedi: Peki Technopat'ın YouTube'da yayınladığı video ile mi yapayım bekleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Tüm güncellemeleriniz tamsa, Windows Update'den kontrol ettiyseniz yapabilirsiniz. Bir haftadır kullanıyorum ve hiçbir sorun görmedim.
454561 dedi: Peki Technopat'ın YouTube'da yayınladığı video ile mi yapayım bekleyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Tüm güncellemeleriniz tamsa, Windows Update'den kontrol ettiyseniz yapabilirsiniz. Bir haftadır kullanıyorum ve hiçbir sorun görmedim.
454561 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 674 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #16 Linuxginar dedi: Tüm güncellemeleriniz tamsa, Windows Update'den kontrol ettiyseniz yapabilirsiniz. Bir haftadır kullanıyorum ve hiçbir sorun görmedim. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim ve 21H1'e geçtim
Linuxginar dedi: Tüm güncellemeleriniz tamsa, Windows Update'den kontrol ettiyseniz yapabilirsiniz. Bir haftadır kullanıyorum ve hiçbir sorun görmedim. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim ve 21H1'e geçtim
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Mayıs 2021 #17 454561 dedi: Kontrol ettim ve 21H1'e geçtim Genişletmek için tıkla... Ee, nasıl güzel çalışıyor mu?
454561 Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 674 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #18 Linuxginar dedi: Ee, nasıl güzel çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Şu an sorunsuz kullanıyorum arkadaşımda kurdu gayet iyi.
Linuxginar dedi: Ee, nasıl güzel çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Şu an sorunsuz kullanıyorum arkadaşımda kurdu gayet iyi.