22.000TL PC tavsiyesi

Ben sizin yerinizde olsam RTX3000 serisini beklerdim. Eğer bilgisayarınız varsa ve paranızı boş yere savurmak istemiyorsanız RTX3000 serisini ve AMD 4000 serisini bekleyin. Tamam şuna Intel 10. nesil oyun konusunda iyi ama bakalım 4000 serisi çıkınca hala Intel tahtında oturabilecek mi?
Ama şöyle bir şey var. Eğer bekleyecekseniz 3000 ve 4000 serilerini, şu an kasa, PSU, soğutucular, depolama aygıtları ve RAM'lere bakabilirsiniz. Böyle bir sistem için 16 GB komik olur. Seçtiğiniz RAM güzel ve yeterli. Kasa olarak şüphesiz iCUE 465X'i öneririm bende ondan alacağım yakın zamanda. PSU konusunda şu bilmem kaç W olayını bilmiyorum ama alacağınız PSU böyle bir sistem için en az 80+ Bronze sertifikalı olmalı. Sakın sadece 80+ olanlardan almayın. Depolama aygıtlarına gelecek olursak, ben senin yerinde olsam direkt ya 1 ya da 2TB'lık SSD alırdım. Veya M.2 SSD'de alabilirsiniz direkt ama biraz tuzlu olacaktır. Aynı bütçe aralığında ki SSD'ler performans konusunda hemen hemen aynıdır. Ama bazıları sorunlu SSD lerdir. Adam akıllı bir araştırmayla kullanıcı yorumlarına bakın veya forumlarda konu açın bu SSD alınır mı? Diye. Sorunsuzunu buldumuzmu direkt olarak alabilirsiniz. Soğutma olarak çok bir bilgim yok ama 240mmlik Corsair veya Cooler Master sıvı soğutucuları alabilirsiniz.

Son düzenleme:

700W+80 PSU var Cooler Master white diye geçiyor sanırım SSD olarak hazır Windows kurulu olan şu an kullandığım 860 Evo var 250GB tahmin edersin ki maks 1 2 oyun koyuluyor 500 1T M.2 SSD alıp oyun atma düşüncem var ve evet 3000 serisini beklemek gibi bir düşüncem var.

AMD 4000 serisini beklemek zorunda değilsiniz bu arada. Fiyatları hemen hemen Intel'in 10. nesil işlemcileri ile denk olacaktır. 3000 serisi çıktıktan sonra R9 3800, R7 3700X veya i7 10600K alabilirsiniz.
Hocam çok ama çok pardon. O seçtiğiniz monitör sadece CS:GO gibi FPS oyunu oynayanlar için tercih edilebilen bir monitör. TN paneli var o monitörün. VA panelli 144Hz 2K hem G-Sync destekleyen monitör:Gigabyte 27" G27QC 165Hz 1ms 2xHDMI DP QHD HDR Ready Freesync Premium ve G-Sync Uyumlu Curved Gaming Monitör | ITOPYA sizin kullanımınıza göre VA panel daha iyi olacaktır.

Son düzenleme:

Bu monitör de iyi ama Curved ben 2 monitör kullanıyorum Curved sıkıntı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…