22-26 bin TL laptop önerisi

Bütçe
22-26k

yusufkarlsefni

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yakın zamanda YKS'ye girecek öğrencilerden biriyim ve ilgilendiğim bölüm yazılım & programcılık üzerine. Yazın çalışıp üniversite için laptop alacağım ve bilgisayar özelliklerinden pek anlamıyorum. Üniversitede hem ders çalışıp yazılımda kendimi geliştirebileceğim hem de boş zamanlarımda yeni nesil oyunlar oynayabileceğim bir laptop almak istiyorum. Biraz araştırdım ve birkaç laptop buldum. Önerilerinize açığım. Bütçem tahminen 22-26k arası. Çok az üstü veya altı sıkıntı yaratmaz.

Bakıp ilgilendiğim laptoplardan biri bu.

Üstteki model daha avantajlı hem 1TB SSD hem daha iyi işlemci onu alıp +8 RAM ekleyin.

O civarda da sadece 4050 alabilir çımasına gerek yok sadece Nitro 16 almış olur.
Paneli cok iyi değil ama bunu alabilir:HP Victus 16 S0035NT 7Z5Z2EA R5-7640HS 16 GB 512 GB SSD RTX4060 16.1" 144 Hz Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

Lenovo kullanıyorum ve memnunum
2024 yılında bu paraya 3000 serisi ve özellikle 3050 önermek mantıksızdır. Bu laptopun 1 2 yıl ömrü ya kaldı ya kalmadı.

4 GB Vrami var 3050nin. Çok çok az.

Bence de 30k bandına cikabilirse paneli göz ardı edip Victus almak mantıklı olur.
Zaten laptop otomatik renk yönetimini destekliyor o kadar da kötü değil o yüzden. Ha 100 SRGB daha iyi mi kesinlikle ama bu da göz kanatmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı