sadece waste Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 Merhaba. Yazın çalışıp PC toplamaya karar verdim. Yaklaşık 22K var. Sizce alinabilecek en iyi ekipmanlar nedir monitör dahil? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2023
Merhaba. Yazın çalışıp PC toplamaya karar verdim. Yaklaşık 22K var. Sizce alinabilecek en iyi ekipmanlar nedir monitör dahil?
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 14 Aralık 2023 #2 Hocam alacağınız zaman konu açın. Şu an önereceğimiz sistemin fiyatı yaza kadar aynı kalmaz. Ki o zamana kadar kim bilir neler çıkar daha.
Hocam alacağınız zaman konu açın. Şu an önereceğimiz sistemin fiyatı yaza kadar aynı kalmaz. Ki o zamana kadar kim bilir neler çıkar daha.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 14 Aralık 2023 #3 Yılbaşından veya seçimden sonra piyasa nasıl olacak bilemeyiz şuan ne önerelim sana dostum ?
sadece waste Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #4 Caner Uncu dedi: Hocam alacağınız zaman konu açın. Şu an önereceğimiz sistemin fiyatı yaza kadar aynı kalmaz. Ki o zamana kadar kim bilir neler çıkar daha. Genişletmek için tıkla... Yok şuan alacağım 584297 dedi: Yılbaşından veya seçimden sonra piyasa nasıl olacak bilemeyiz şuan ne önerelim sana dostum ? Genişletmek için tıkla... Orta düzey oyun bilgisayari toplamayı düşünüyorum ve yılbaşından önce alacağım muhtemelen
Caner Uncu dedi: Hocam alacağınız zaman konu açın. Şu an önereceğimiz sistemin fiyatı yaza kadar aynı kalmaz. Ki o zamana kadar kim bilir neler çıkar daha. Genişletmek için tıkla... Yok şuan alacağım 584297 dedi: Yılbaşından veya seçimden sonra piyasa nasıl olacak bilemeyiz şuan ne önerelim sana dostum ? Genişletmek için tıkla... Orta düzey oyun bilgisayari toplamayı düşünüyorum ve yılbaşından önce alacağım muhtemelen
GTX.1050 TI Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 558 Çözümler 4 14 Aralık 2023 #5 sadece waste dedi: Yok şu an alacağım. orta düzey oyun bilgisayari toplamayı düşünüyorum ve yılbaşından önce alacağım muhtemelen Genişletmek için tıkla... 22kya hepsi dahil biraz zor gibi hocam.
sadece waste dedi: Yok şu an alacağım. orta düzey oyun bilgisayari toplamayı düşünüyorum ve yılbaşından önce alacağım muhtemelen Genişletmek için tıkla... 22kya hepsi dahil biraz zor gibi hocam.