Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.213 Çözümler 57 Dün 23:29 #11 AFAN dedi: Hangisi daha mantıklı hocam bana o lazım ekstra bir oyun oynamazlar zaten diğerine RAM ekleyince 24K oluyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl 24K oluyor anlamadım ama direkt son attığımı alın.
AFAN dedi: Hangisi daha mantıklı hocam bana o lazım ekstra bir oyun oynamazlar zaten diğerine RAM ekleyince 24K oluyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl 24K oluyor anlamadım ama direkt son attığımı alın.
AFAN Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 1.056 Çözümler 4 Dün 23:30 #12 Burak Karabal dedi: Nasıl 24K oluyor anlamadım ama direkt son attığımı alın. Genişletmek için tıkla... Alttan 16 GB RAM'i seçince fiyat 24e çıkıyor hocam Acer'i alıyorum o zaman.
Burak Karabal dedi: Nasıl 24K oluyor anlamadım ama direkt son attığımı alın. Genişletmek için tıkla... Alttan 16 GB RAM'i seçince fiyat 24e çıkıyor hocam Acer'i alıyorum o zaman.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.213 Çözümler 57 Dün 23:33 #13 AFAN dedi: Alttan 16 GB RAM'i seçince fiyat 24e çıkıyor hocam Acer'i alıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam 16 GB RAM yapın derken sonradan 8 RAM alıp ekleyin demiştim yani üstüne ek 1-2K masraf yapacaktınız sadece. Neyse siz hiç uğraşmayın son attığımı alın.
AFAN dedi: Alttan 16 GB RAM'i seçince fiyat 24e çıkıyor hocam Acer'i alıyorum o zaman. Genişletmek için tıkla... Hocam 16 GB RAM yapın derken sonradan 8 RAM alıp ekleyin demiştim yani üstüne ek 1-2K masraf yapacaktınız sadece. Neyse siz hiç uğraşmayın son attığımı alın.