Çözüldü 22 gün özürlü devamsızlık sorun yaratır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kantoron

Centipat
Daha fazla  
22 gün özürlü 2.5 gün özürsüz devamsızlığım var. Sınıfta kalma veya belge alamama gibi sıkıntı olur mu?

Burda arkadaş farklı şekilde yorumlamış. Hangisi doğru?

Yanlış bilgi
Kaynak atar mısın?

Hocam kaynak bulmak çok zor çünkü bazı yönetmelikler bu sene başında değiştirildi. Bazıları eski bazıları yeni ben devamsızlık yüzünden sınıfta kalan birisi olarak bildiklerimi söyledim. Müdür yardımcıları ile sorumluluk ve devamsızlık konusunda iç içe olduğumdan dolayı kaynak benim. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem fakat bana göre yazdığınız yanlış bilgi. Hatam varsa bulduğunuz kaynağa göre raporlayın mesaj çizilsin.

Burada arkadaş farklı şekilde yorumlamış. Hangisi doğru?

Ekleme yapayım anlayın. Özürlü ve özürsüz devamsızlık sınırı toplamı 30'dur. Özürlü 20 ve özürsüz 10 olacak şekilde 2 devamsızlık da sınırda kalırsa sınıfta kalmış sayılırsınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özürlü devamsızlığın kaç gündü?

Sınıfta kalıyorum yani?

Özürlü devamsızlığın kaç gündü?

11,5 oldu silemeyiz dediler bende devamını yapmaya başladım. En son 20leri geçmişti.

Sınıfta kalıyorum yani?

Evet. Özürlü devamsızlık sınırı 20'yi geçtiği için şu an sınıfta kalıyorsunuz. Aileniz okulda ki müdür yardımcısı ile konuşsun özürsüze 2 gün aktarırlar diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…